17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStadionul așteaptă avizele, în jurul lui se fac calcule

Stadionul așteaptă avizele, în jurul lui se fac calcule

O delegație a FRF, în frunte cu Răzvan Burleanu, a fost prezentă joi în Bănie. Însoțită de Florin Spînu, vicepreședinte al AJF Dolj și totodată conducătorul divizionarei C CSO Filiași, aceasta a vizitat sediul AJF și apoi noul stadion al Craiovei. Burleanu s-a declarat încântat de cele văzute și a punctat că nu se poate pronunța în privința programării amicalului cu Turcia, propus de Mircea Lucescu la Craiova pentru luna noiembrie, sau a altui joc-test până când construcția nu este predată beneficiarului și nu sunt obținute toate avizele necesare.
Pe „Ion Oblemenco“ au fost prezenți și câțiva dintre reprezentanții Universității Craiova, dar nici președintele Marcel Popescu nu a putut spune concret când va avea loc primul meci oficial în noua casă a alb-albaștrilor.
„Cei care au făcut astăzi (joi – n.r.) inspecția au constatat că stadionul este gata, dar că îi lipsesc avizele și licența. Dacă transferul de proprietate de la CNI la primărie va fi realizat până marți sau miercuri, după cinci zile lucrătoare cred că vor fi ok și avizele. Primul meci va fi programat după ce se vor primi avizele. Ne cramponăm de Sepsi, dar există riscul ca până pe 24 octombrie să nu fie primite avizele, cum e posibil să nu fie primite nici până în 29 (când este programat meciul cu FCSB – n.r.), și astfel stadionul să nu poată fi omologat, pentru că nu are licență. Eu cred că șansele ca meciul cu FCSB să-l jucăm tot la Severin sunt foarte mici. Cred că până atunci manualul de licențiere va fi făcut integral, vor fi luate toate avizele și pe 29 să jucăm aici. Multă lume susține că ar fi bine să invităm o echipă, dar este extrem de complicat“, a punctat Marcel Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS