24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal: Dunărea Calafat și AS Milcov se înfruntă azi în Cupa României

Fotbal: Dunărea Calafat și AS Milcov se înfruntă azi în Cupa României

Formația Dunărea Calafat, câştigătoarea Cupei şi Supercupei Doljului, va întâlni astăzi, de la ora 17.30, pe teren propriu, formația AS Milcov (Olt), în turul întâi al fazei naționale a Cupei României. AS Milcov este formație nou promovată în Liga a treia. Tot de la aceeași oră vor juca și alte echipe oltene. Recolta Dănceu (Mehedinți) va întâlni pe teren propriu formația Știința Turceni (Gorj), iar partida dintre formațiile vâlcene Posada Perișani și ACS Șirinesa nu se va disputa, deoarece echipa din Perișani s-a desființat.
În această fază a Cupei României vor evolua câștigătoarele Cupei României din județe, precum și cele mai slabe zece echipe din sezonul trecut al Ligii a treia.
Meciurile se vor desfășura într-o singură manșă, iar în caz de egalitate după cele 90 de minute regulamentare de joc, se vor juca două reprize de prelunguri, de câte 30 de minute fiecare. Dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de la 11 metri, pentru departajare.
Faza a 2-a a Cupei României, la care vor participa cele 26 de echipe calificate din faza I, plus 32 echipe participante în ediţia precedent a Ligii a 3-a, este programată să aibă loc miercuri, 23 august, de la ora 17.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS