Acasă Sport Fotbal / Danny Blind, demis după înfrângerea cu Bulgaria

Fotbal / Danny Blind, demis după înfrângerea cu Bulgaria

-

Federaţia Olandeză de Fotbal a anunţat demiterea selecţionerului Danny Blind (foto) de la conducerea primei reprezentative, după înfrângerea, scor 0-2, cu Bulgaria, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, informează Mediafax.
„Noi (federaţia – n.r.) avem mult respect pentru Danny şi serviciile aduse. Dar, din cauza rezultatelor negative şi a dificultăţii de a ne mai califica la CM 2018 ne vedem nevoiţi să ne despărţim”, a anunţat Federaţia Olandeză de Fotbal pe site-ul său oficial.
Blind a preluat naţionala Olandei de la Guss Hiddink în iulie 2015, însă fosta finalistă a Campionatului Mondial din 2010 nu a izbutit calificarea la turneul final al Campionatului European din 2016.
Selecţionerul a fost informat de demitere de către directorul Federaţiei Olandeze de Fotbal, Jean Paul Decossaux şi de directorul tehnic Hans van Breukelen.
Fred Grim, selecţionerul naţionalei de tineret a Olandei, va ocupa postul de interimar la meciul amical cu Italia, care se va disputa marţi, la Amsterdam.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.