11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoljenii, cu gândul doar la victorie

Doljenii, cu gândul doar la victorie

Alex Popescu (la minge) și colegii săi țintesc cele trei puncte cu Aninoasa (foto: Alexandru Vîrtosu)
Alex Popescu (la minge) și colegii săi țintesc cele trei puncte cu Aninoasa (foto: Alexandru Vîrtosu)

Etapa a 13-a din Liga a III-a, seria 3, programată astăzi, de la ora 14.00, le scoate în cale adversari accesibili formațiilor doljene, care și-au propus să urce în clasament pe acest final de tur.
Susținătorii grupării CS Universitatea Craiova sunt așteptați la Ișalnița, acolo unde echipa secundă a clubului va primi vizita formației FC Aninoasa. Este duelul locurilor 13, respectiv 7, iar un succes al alb-albaștrilor ar menține trupa lui Corneliu Papură și Mugur Gușatu în cursa pentru o clasare în prima parte a ierarhiei.
„Întâlnim o echipă de valoare apropiată, uitându-ne la numărul de puncte, și e foarte important să obținem victoria ca să legăm al doilea meci cu rezultat pozitiv. Echipa s-a stabilizat într-o mare măsură, unii dintre tinerii pe care îi folosim la echipa a doua s-au călit cu rigorile din Liga a III-a și de acum înainte vor începe să progreseze. Astfel, o să câștigăm atât individual, din punct de vedere valoric, cât și ca echipă“, a declarat directorul tehnic al CS Universitatea Craiova, Dumitru Barbu, pentru GdS.

Spânu o vrea invincibilă pe CSO până la final

La rândul său, CSO Filiași va evolua în deplasare împotriva echipei CS Mioveni II, iar președintele Florin Spânu nu concepe ca echipa sa să nu contabilizeze toate cele trei puncte.
„Cu Mioveni II, singurul obiectiv este victoria. Ca să rămânem în plutonul fruntaș, suntem obligați să câștigăm. Am mare încredere în jucători că vor continua ascensiunea. Am văzut și adversarul la lucru, are jucători tineri, talentați, dar nu cu experiența jucătorilor noștri, un factor foarte important. Ei vin după o victorie nesperată la Podari, golul victoriei fiind de excepție, dar pe mine mă interesează mai mult echipa mea și țin neapărat ca ultimele trei jocuri să nu le pierdem. La începutul campionatului afirmam că la echipa pe care o avem, dacă nu pierdem puncte acasă, vom fi în primele trei, și iată că, dacă nu iroseam șase puncte, eram pe locul doi în momentul de față. Pentru acest meci de la Mioveni nu vom conta pe Duriță, care este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene“, a declarat Florin Spânu.

Naicu: Suntem capabili de orice rezultat

A treia reprezentantă a județului, ACS Podari, va evolua pe terenul celor de la Atletic Bradu, iar antrenorul Victor Naicu speră ca elevii săi să termine cu evoluțiile oscilante și să înceapă să adune punte.
„Credeam că după victoria de la Șirineasa am prins mai multă încredere și speram să câștigăm cu Mioveni II. Din păcate, am jucat destul de slab, probabil că jucătorii nu au tratat serios meciul și copiii aceia ne-au surprins prin dăruire. Cu Bradu, la ce am arătat până acum, cred că suntem capabili de orice rezultat. Suntem o echipă inconstantă, putem să mergem și să obținem un rezultat foarte bun, dar putem să și pierdem categoric. Bradu este o echipă care nu a mai pierdut de mult timp, joacă bine acasă. Pentru noi e un dezavantaj că se joacă pe terenul acela sintetic, noi nu suntem obișnuiți cu așa ceva, dar mergem să ne jucăm șansele. Am probleme de lot: Dorin Preda este accidentat, a suferit o contuzie puternică la gleznă și nu ne putem baza pe el, iar Ciocârlă este suspendat. În schimb, reintră Chircan și Velica, ambii fiind refăcuți după accidentările suferite“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS