17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarcel Popescu și Reghecampf, conflict deschis

Marcel Popescu și Reghecampf, conflict deschis

Meciul Steaua – CS Universitatea Craiova nu a fost tensionat numai pe teren, ci și în afara acestuia, la vestiare. Președintele grupării din Bănie, Marcel Popescu (foto), a dezvăluit că antrenorul rivalei, Laurențiu Reghecampf, l-a înjurat și a sărit să-l bată.
„A fost ceva incredibil la vestiare, după ce îi felicitasem pe băieți că s-au dăruit. Nu concep și nu puteam să cred ce s-a întâmplat în zona mixtă (este zona dintre vestiare – n.r.), când antrenorul Stelei înjură ca la ușa cortului. Îl vede Viorel Ilinca, observatorul de la Ligă, și nu îi vine să creadă, înjura printre dinți, golănește. Să vină antrenorul Stelei, să nu fie oprit de nimeni și să se comporte în felul ăsta și verbal și cu tentativa de a sări la bătaie, nu se poate. Era un eveniment în care el, până la plecare, e antrenorul echipei Steaua și eu președintele Craiovei. Eu nu îmi permit să jignesc în timpul serviciului. Lucrurile au luat-o razna“, a povestit Marcel Popescu, la Digi Sport.
„M-a înjurat până acum, a pus galeria să mă înjure tot meciul. N-are voie aici. De ce nu dă interviul în altă parte? Să vă explice cum m-a înjurat“, au fost vorbele lui Reghecampf, înainte să ofere flash-interviul de după meci.
Contrele au continuat la Sport.ro.
„Marcel Popescu nu este nici un președinte, este onorific, nu are voie să semneze nici un act acolo. Nu am voie să merg la interviurile live după meci? Acolo se duc jucătorii și antrenorii. El era mort să dea interviuri după meci. Probabil vrea să iasă în față cu scandaluri împotriva echipei noastre. Este singurul președinte din istoria Craiovei care ține cu Dinamo“, a spus Reghecampf.
„Dacă eram executiv nu avea voie să mă înjure și dacă sunt onorific are voie? El a evitat să răspundă direct, practic a recunoscut că așa a fost“, a replicat Marcel Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS