10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii, ținuți în șah de FC Hermannstadt

Vâlcenii, ținuți în șah de FC Hermannstadt

Jerry Gane, mulțumit de randamentul „viperelor” după amicalul cu sibienii (foto: Alexandru Vîrtosu)
Jerry Gane, mulțumit de randamentul „viperelor” după amicalul cu sibienii (foto: Alexandru Vîrtosu)

Reprezentanta Olteniei din Liga a II-a, CSM Vâlcea, a încheiat la egalitate, scor 2-2, partida amicală disputată sâmbătă dimineață în Zăvoi în companiei formației sibiene FC Hermannstadt, nou-promovată în eșalonul trei. „Viperele“ au deschis scorul prin Radu Georgescu, după o centrare a lui Bușu (35), dar Alex Neacșa a restabilit egalitatea rapid (39). Povestea s-a repetat după pauză, dar cu alți protagoniști: fundașul Neag a șutat imparabil și a adus Vâlcea în avantaj pe tabelă (52), dar Tătar a transformat o lovitură de pedeapsă în minutul 65, după un henț al lui David, și a stabilit totodată scorul final.
CSM Vâlcea: Muţiu – Samson, Neag, Dumitraşcu, Buşu – Vasile, Pârvu, Iordache, Georgescu – Fl. Costea, B. Geantă. Pe parcurs au mai intrat: Ed. Preda, Ov. Mihai, Ceapă, M. Ion, David, Drăghici, Cocină, Dina, B. Popescu. Antrenor: Jerry Gane.
FC Hermannstadt: Moldovan – Al. Barbu, Bratu, I. Tătaru, Medeşan, Dâlbea, Marcu, Lupu, Seiwerth, Neacşa, Necşulescu. Au mai jucat: Voicilă, Monea, Bâra, D. Popa, Trohin, Tătar, Piko, Tineiu, Rogozan, Cristiu, A. Câmpeanu. Antrenor: Marian Mărgărit.
„A fost un test reușit, chiar dacă nu ne-am impus. Am rulat tot lotul, am pus în practică lucrurile pe care le-am făcut la antrenamente, dar am ratat mult. Cert este că echipa este în creștere“, a declarat antrenorul vâlcenilor, Jerry Gane, pentru GdS.
Amicalul cu FC Hermannstadt este al patrulea susținut de CSM Vâlcea în această perioadă pregătitoare, în primele înregistrând următoarele rezultate: 1-1 cu Juventus București, 0-2 cu Pandurii Târgu Jiu și 3-0 cu CS Șirineasa. Următorul test al grupării oltene va avea loc sâmbătă, adversarul nu este stabilit, însă sunt discuții avansate cu FCM Alexandria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS