9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal: Mirel Rădoi, interzis de UEFA pe banca tehnică la meciurile din cupele europene

Fotbal: Mirel Rădoi, interzis de UEFA pe banca tehnică la meciurile din cupele europene

Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Rădoi, a fost sancţionat de UEFA cu interzicerea pe banca tehnică a campioanei României în meciurile din cupele europene, deoarece nu are licenţă de antrenor, se arată într-un comunicat al Comisiei de Control, Etică şi Disciplină a forului continental.
De asemenea, clubul Steaua Bucureşti a fost amendat cu 50.000 de euro. „Domnului Mirel Matei Rădoi îi este interzis să deţină orice funcţie de antrenor principal, precum şi orice funcţie de membru al stafului de antrenori, la meciurile din competiţiile UEFA până când nu va îndeplini criteriile prevăzute la articolul 36, coroborat cu articolul 40.1.b) din Regulamentul de Licenţiere şi Fair Play Financiar. În plus, el nu are voie să stea în zona tehnică în timpul meciurilor din competiţiile UEFA până când nu va îndeplini criteriile de mai sus. Clubul român primeşte şi o amendă de 50.000 de euro”, se arartă în comunicatul Comisiei de Control, Etică şi Disciplină a UEFA.
Mirel Rădoi a preluat conducerea tehnică a echipei Steaua în această vară, înlocuindu-l pe Constantin Gâlcă. El este la prima experienţă de antrenor, fiind prezentat de site-ul oficial al Stelei ca director sportiv, deoarece nu deţine licenţa Pro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS