10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFrățică: CFR Romgaz Craiova nu se desființează

Frățică: CFR Romgaz Craiova nu se desființează

Președintele clubului CFR Romgaz Craiova, Gheorghe Frățică, a afirmat că gruparea pe care o conduce își va continua activitatea în fotbalul juvenil, luând astfel poziție față de zvonurile care circulă prin Bănie. „Mă văd nevoit să iau poziție față de zvonurile apărute în ultimul timp, potrivit cărora ne-am desființa, idee pornită ca să-i facă pe juniorii noștri să plece. Să fie clar: CFR Romgaz Craiova nu se desființează! Ne vom continua activitatea normal, ce-i drept cu unele modificări la nivelul antrenorilor, după plecarea lui Florin Șoavă. Obiectivele noastre rămân aceleași ca și anul trecut, adică să terminăm cât mai sus în clasament și să producem cât mai mulți tineri jucători, pe care să-i promovăm în fotbalul mare“, a declarat președintele grupării de la „Depou“, Gheorghe Frățică, pentru GdS.
În privința grupelor de copii și juniori, organigrama antrenorilor arată astfel: republicani A – Marian Vulpe, republicani B – Marian Bârsanu, juniori C – Ștefăniță Mondea, juniori D și E – Ionuț Pătrană.
Antrenorul principal al CFR Romgaz Craiova, Marian Vulpe, a dezvăluit pentru GdS și datele planului de bătaie pentru noua ediție de campionat. „Reunirea și reluarea pregătirilor tuturor grupelor va avea loc marți, 14 iulie. Ne vom pregăti pe plan local până pe 17 august, când se toată lumea va merge în cantonament la Baia de Aramă pentru zece zile, urmând ca vizita medicală să o efectuăm în trei zile, pe 2, 5 și 9 septembrie. Stăm bine la nivelul loturilor, dar asta nu înseamnă că nu ținem ușile deschise pentru tinerii talentați care vor să facă fotbal“, a declarat Marian Vulpe, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS