9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLocul cinci, stropit cu șampanie

Locul cinci, stropit cu șampanie

(Foto: Claudiu Tudor)
(Foto: Claudiu Tudor)

Echipa feminină de handbal SCM Craiova, una cu o medie de vârstă destul de scăzută, a încheiat pe locul cinci campionatul intern, ceea ce reprezintă cea mai bună performanță a sa din istoria clubului înființat în 2006. Oltencele au învins joi Dunărea Brăila (scor 26-23) pe teren propriu și s-au impus cu scorul general de 2-1. Elevele lui Aurelian Roșca și Gheoghe Sbora nu le-au dat emoții fanilor în al treilea meci, iar la final au sărbătorit clasarea pe locul cinci cu o baie de șampanie și un tort, oferit de o cofetărie care se numără printre sponsorii clubului.
Bianca Tiron, jucătoare venită sub formă de împrumut de la HCM Baia Mare, a spus că a făcut o alegere foarte bună și s-a simțit iubită la Craiova: „Nu regret că am venit. Toată lumea m-a primit cu brațele deschise, m-a susținut și m-a iubit. Eu mă bucur că am ajutat la realizarea acestei performanțe, locul cinci. Ne-a ajutat mult că suntem un lot tânăr, ne cunoașteam de la echipele naționale“. SCM va evolua, în premieră, și în Cupa Cupelor, datorită clasării pe locul trei la Cupa României.

Roșca: Mai am trei zile de contract

Nici antrenorul Aurelian Roșca nu a spus dacă va mai pregăti formația craioveană în campionatul următor, dar a ținut să-și felicite jucătorele și colaboratorii: „Mai am trei zile contract, iar după aceea voi lua o decizie. Felicit jucătoarele pentru dăruire, pentru modul în care au luptat. Au valoare și au jucat cu sufletul pentru Craiova. Le prevăd un viitor frumos. Îi mulțumesc colegului meu, domnul profesor Sbora, pentru că am format o echipă la care se adaugă organizatorul de competiții, actuala și fosta conducere a clubului și staff-ul medical. Mulțumesc și acestui minunat public și îl invit ca pe viitor să fie lângă această echipă“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS