Simona Halep, locul 3 WTA, o întâlnește, astăzi, de la ora 14.30 (ora României) pe daneza Caroline Wozniacki (locul 5 WTA) în penultimul act al turneului de la Stuttgart. Cea mai bună jucătoare de tenis din România va încerca să se califice în cea de-a patra finală a anului. În 2015, Simona a mai jucat de trei ori cu trofeul pe masă și s-a impus de fiecare dată: la Shenzhen (China), la Dubai (Emiratele Arabe Unite) și la Indian Wells (SUA).

Indiferent de prestația pe care o va mai avea la Stuttgart, Halep va deveni locul 2 WTA, la începutul săptămânii viitoare.  Simona Halep s-a mai întâlnit cu Caroline Wozniacki în 2015 la Dubai în semifinale, scor 2-6 6-1 6-1; în 2013 la  New Haven, în semifinale, scor 6-2 7-5 şi în 2012 la  Dubai, în optimi, scor 2-6, 3-6.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.