10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportScrimă (m): Craioveanul Tatian Bolboceanu, campion naţional la tineret

Scrimă (m): Craioveanul Tatian Bolboceanu, campion naţional la tineret

Trei dintre spadasinii craioveni au urcat pe podium la Campionatul Naţional de tineret. Tatian Bolboceanu (al treilea din stânga), de la CSM Craiova, a cucerit aurul, Mario Persu (al patrulea din stânga), de la CS Universitatea, s-a clasat pe locul doi, iar Ionuţ Trandafirescu (în centru, în trening), de la CS Universitatea, s-a clasat pe locul al treilea (foto: frscrimă)
Trei dintre spadasinii craioveni au urcat pe podium la Campionatul Naţional de tineret. Tatian Bolboceanu (al treilea din stânga), de la CSM, a cucerit aurul, Mario Persu (al patrulea din stânga), de la CS Universitatea, s-a clasat pe locul doi, iar Ionuţ Trandafirescu (în centru, în trening), de la CS Universitatea, s-a clasat pe locul al treilea (foto: frscrimă)

Spadasinul Tatian Bolboceanu, de la CSM Craiova, a câştigat astăzi proba individuală a Campionatului Naţional de spadă pentru tineret, desfăşurat în sala de scrimă Floreasca din Bucureşti.

Bolboceanu l-a învins în finală pe un alt craiovean, Mario Persu, de la CS Universitatea, cu scorul de 15-13, după ce în meciurile anterioare trecuse de alţi doi reprezentanţi ai CS Universitatea Craiova.

În semifinale, Bolboceanu a trecut de Ionuţ Trandafirescu, cu 15-8, acesta din urmă obţinând medalia de bronz.

Anterior acestui meci, noul campion îl învinsese pe Ovidiu Pârvuleasa (scor 15-14), care a încheiat competiţia pe locul cinci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS