14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU Craiova, amical cu Pandurii II

CSU Craiova, amical cu Pandurii II

Andrei Ivan (la minge) şi colegii de la echipa secundă vor întâlni „satelitul“ Pandurilor
Andrei Ivan (la minge) şi colegii de la echipa secundă vor întâlni „satelitul“ Pandurilor

CS Universitatea Craiova și-a reluat ieri după-amiază pregătirile pentru meciul cu Rapid București, programat luni, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“, din cadrul etapei a 15-a a Ligii I. Așa cum a anunțat încă de săptămâna trecută Sorin Cârțu, jucătorii care au bifat puține minute în acest tur de campionat și câțiva tineri de perspectivă de la echipa a doua vor susține un joc amical în compania divizionarei C Pandurii II Târgu Jiu, confruntarea fiind programată astăzi, de la ora 14.30, pe unul din terenurile de antrenament din cadrul Complexului Sportiv „Ion Oblemenco“.
„Cu siguranță va fi un test util, pentru că trebuie să-i ținem conectați la fotbal pe cei care au jucat mai puțin și să-i supervizăm și pe tinerii de la echipa a doua“, a afirmat Sorin Cârțu, pentru GdS.
În paralel cu acest test, restul fotbaliștilor Craiovei se vor antrena sub comanda „principalului“ Emil Săndoi și a preparatorului fizic Cornel Blejan. Pentru mâine, vineri, sâmbătă şi duminică, staff-ul tehnic a stabilit o singură şedinţă de pregătire pe zi, ce se va desfăşura după-amiaza. Joi, Brandan şi compania vor avea două antrenamente, de la 10.30 şi 15.30. „Trebuie să ne pregătim bine săptămâna asta, pentru că vrem continuitate în rezultate. Rapidul își va vinde scump pielea aici, de aceea trebuie să fim precauți“, a spus Emil Săndoi, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS