10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU, victorie la pas cu Știința Turceni

CSU, victorie la pas cu Știința Turceni

Robert Căle (la minge) nu va rămâne la CSU
Robert Căle (la minge) nu va rămâne la CSU

CS Universitatea Craiova s-a impus ieri după-amiază, pe terenul „Petre Deselnicu“ din incinta Complexului Sportiv „Ion Oblemenco“, scor 5-0, într-un joc amical disputat în compania divizionarei C Știința Turceni. Condusă de la margine de Sorin Cârțu și Adrian Popescu, gruparea din Bănie, formată din fotbaliști care au evoluat mai puțin și jucători de la echipa a doua și de la juniori, a punctat prin Ivan (‘5, ‘61), Mateiu (‘18) și Herghelegiu (‘56, ‘75).
De menționat că pentru CS Universitatea a evoluat și mijlocașul Robert Căle (21 de ani), care ieri-dimineață a încheiat socotelile cu divizionara secundă FC Olt Slatina. Fostul jucător al FC Universitatea Craiova a intrat pe parcursul reprizei secunde, a și marcat cu un lob de la 12 metri, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Cu toate că evoluția sa nu a fost deloc rea, Căle a fost anunțat că nu mai intră în vederile clubului, unii conducători nereușind să treacă peste faptul că le-a fost rival pe când a îmbrăcat tricoul FCU.
CS Universitatea Craiova: Brac – Marcu, Dicu, Avrămia, Velcovici – Cârstea, Mateiu – Sin, Manea, Ivan – Herghelegiu. În repriza secundă au mai intrat: Tomșa – Luică, Ștefan Stancu, Gârbiță, Georgescu și Robert Căle. Antrenori: Sorin Cârțu, Adrian Popescu.
Știința Turceni: Nicolae – Olteanu, B. Dolcescu, Văcaru, Schintee – Lungu, Butoi, L. Dolcescu, Mainerici – Gâlceavă, Miculete. Au mai intrat: Geică – Floroiu, Biosan, Bădoiu. Antrenor: Viorel Cojocaru.
A arbitrat: Edi Constantinescu.
Ceilalți componenți ai echipei s-au pregătit pe terenul „Zoltan Crișan“, sub comanda preparatorului Cornel Blejan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS