11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlin Bălă: Ne urmăreşte ghinionul

Alin Bălă: Ne urmăreşte ghinionul

Alin Bălă (la minge) a marcat în poarta "minerilor", dar nu a fost de ajuns ca Filiaşiul să câştige
Alin Bălă (la minge) a marcat în poarta „minerilor”, dar nu a fost de ajuns ca Filiaşiul să câştige

CSO Filiaşi a terminat la egalitate, scor 1-1, la Braloştiţa, cu Minerul Motru, într-o partidă disputată sâmbătă, contând pentru etapa a 6-a din Liga a III-a, seria 4. Doljenii au deschis scorul prin Alin Bălă (’60), iar oaspeţii au restabilit egalitatea prin Patrian Trifu, care a transformat fără emoţii o lovitură de pedeapsă în minutul 90.

Antrenorul doljenilor, Gigi Ciurea, a mizat pe următorii jucători: Lascu – Celea, Lupu, Vulpe, Neacşu – Pais (’46, Fruntelată), Obeanu (’46, Dumitraşcu), Ştoiu, Creţu (’65, Cruşoveanu) – Bălă, Buciuman (’80, Răducanu).

Atacantul formaţiei CSO Filiaşi, Alin Bălă, a afirmat că victoria a fost ratată din cauza lipsei de experienţă a unora dintre colegi şi a ghinionului care s-a instalat de câteva etape la echipă. „N-am avut şansă nici acum. E al treilea meci în care luăm gol în minutul 90. Şi la UTA, şi la Lugoj am luat gol la ultima fază, e clar că ne urmăreşte ghinionul. A fost greu meciul, Motru e o echipă bună, iar noi am combinat mai greu pentru că terenul a fost prost… Arbitrajul a fost bun, nu avem nimic de reproşat. Avem o echipă bună, muncim, dar se vede lipsa de experienţă a unora dintre colegi. În etapa următoare mergem la Turceni şi sper să facem un joc bun şi să câştigăm, pentru că sunt convins că o victorie ne-ar descătuşa”, a declarat Alin Bălă, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS