10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCârțu și Săndoi, la primul meci la CSU Craiova

Cârțu și Săndoi, la primul meci la CSU Craiova

http://www.youtube.com/watch?v=0rgipobRkvM

CS Universitatea Craiova nu va „lenevi” în acest sfârșit de săptămână în care campionatul Ligii I a luat o scurtă pauză din pricina partidei Grecia – România, din prima etapă a grupei F din preliminariile CE din 2016. Oficialii din Bănie au programat din timp un joc amical contra formației sârbe OFK Belgrad, întâlnirea fiind programată sâmbătă, de la ora 18.00 (Sport.ro), pe stadionul „Ion Oblemenco“, intrarea fiind liberă.
Cu această ocazie, vor debuta pe banca grupării din Bănie și antrenorii Sorin Cârțu și Emil Săndoi, pentru alb-albaștrii amicalul fiind un adevărat test. „Avem un timp scurt de care trebuie să profităm la maximum, în condiţiile în care situaţia nu e deloc pe roze. Vom încerca să evaluăm lotul în amicalul cu OFK Belgrad“, a spus Emil Săndoi.
Din lotul CSU vor absenta Andrei Ivan, care se află în pregătiri cu naționala U 21 a României, Nerijus Valskis, care a dat curs convocării naționalei Lituaniei,  africanii Kay și Nuno Rocha, care au fost chemați la lot de selecționerul naționalei Capului Verde, Mateiu – accidentat şi Alex Neacşa – trimis la echipa a doua. Sub semnul întrebării se află Costin Curelea.
Sorin Cârțu și Emil Săndoi intenționează să ruleze întreg lotul pe care-l au la dispoziție, nefiind exclus ca în acest joc să apară și nume noi, deoarece la club au ajuns în ultima vreme foarte multe CV-uri cu jucători interesanți.

OFK Belgrad are o carte de vizită frumoasă

Despre formația adversă putem spune că este o grupare respectată în Serbia. Înfiinţat pe 1 septembrie 1911, OFK Belgrad este cel mai vechi club care activează în Superligă, are în palmares cinci titluri de campioană, cucerite în perioada interbelică, şi cinci cupe ale Iugoslaviei. În sezonul 1962-1963 a jucat în semifinalele Cupei UEFA. În acest moment, OFK Belgrad ocupă locul opt în ierarhia primei ligi din Serbia. În ultima rundă, a învins cu 3-2 echipa Novi Pazar. La fel ca și CS Universitatea Craiova, sârbii de la OFK Belgrad joacă în alb-albastru, în Bănie urmând să folosească echipamentul de rezervă.
OFK Belgrad îl are antrenor pe Dejan Djurdjevic, iar formula de bază a echipei este următoarea: Cupic – Vasilic, Savic, Vasiljevic, Antonov, Micevski, Drazic, Savic, Jesic, Jovanovic, Palocevic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS