20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep joacă împotriva Sabinei Lisicki în sferturi la Wimbledon

Simona Halep joacă împotriva Sabinei Lisicki în sferturi la Wimbledon

Tenismena Simona Halep joacă, astăzi, de la ora 14,00, sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului. Ea o va întâlni pe terenul central de la All England Club, pe nemţoaica Sabine Lisicki, potrivit Agerpres.

Halep, de 22 de ani, a treia favorită și principalul cap de serie rămas în cursă, o conduce pe Lisicki, de 24 de ani, (19 WTA) cu scorul de 2-1 la confruntările directe. Lisicki a câștigat primul meci dintre cele două, în 2011, la Stanford (California), cu 6-1, 6-2 în primul tur, după care Halep și-a luat revanșa anul trecut, în primul tur la Miami, cu 6-2, 3-6, 7-5. Anul acesta, Simona a pierdut  cu 5-7, 6-3, 6-2, în optimile turneului de la Madrid, în fața rusoaicei Maria Șarapova.

Simona Halep, finalistă la Roland Garros, și Eugenie Bouchard (Canada) sunt singurele jucătoare care au disputat sferturi de finală în acest an la toate cele trei turnee de Mare Șlem, Australian Open (Simona a fost învinsă în sferturi de Dominika Cibulkova), Roland Garros (Simona a pierdut finala cu Șarapova) și Wimbledon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS