11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDaniela Bărzoi, medaliată cu argint

Daniela Bărzoi, medaliată cu argint

Jucătoarea craioveană de tenis Daniela Bărzoi (foto) a obținut medalia de argint la Campionatul Național al CSS-LPS, concurs organizat weekendul trecut, la Târgu Mureș de către Ministerul Educației.
Bărzoi, care este legitimată la CSS Craiova și se pregătește cu profesorul Cătălin Georgescu, a participat la categoria de vârstă 16-18 ani și a fost oprită din drumul spre medalia de aur de Diana Lupu, favorită principală, care s-a impus că 3-0. Până atunci, Daniela a câștigat grupa, iar în semifinale a învins-o pe Adela Ene (CSS Slatina). Tot de la CSS Craiova, Ștefania Arsenie (categoria 14-15 ani) a pierdut medalia de bronz în fața sportivei Andreea Hudușan (CSS Târgu Mureș). În aceeași situație a fost și Andrei Cioc (categoria 14-15 ani), elevul lui Olimpiu Oproiu încheind competiția pe locul patru după ce a fost depășit de Dragoș Popescu (CSS Slatina), cu scorul de 3-1.
„Este un rezultat bun! Sunt mulțumit de prestația sportivelor mele, dar mai ales a Danielei, care a reușit anul acesta să obțină acum, ca și la Olimpiada Națională a Sportului Școlar tot locul doi, având în vedere că este doar în primul an al acestei categorii de vârstă, 16-18 ani. Aș vrea să menționez faptul că trei dintre sportivele mele, Daniela Bărzoi, Roberta Dragonu și Oana Anghelescu, joacă cu dublă legitimare și la CS Pristavu Câmpulung în campionatul de seniori, Divizia B, fiind pe locul întâi cu șanse reale de promovare în Divizia A, acest lucru reprezentând un punct în plus atunci când fetele iau startul în competițiile lor de juniori“, a explicat ieri pentru GdS antrenorul Cătălin Georgescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS