9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, în fieful campioanei

Pandurii, în fieful campioanei

Vicecampioana en-titre a României, Pandurii Târgu Jiu, întâlneşte, astăzi, în deplasare, de la ora 21.00 (Digi Sport 1), pe Steaua Bucureşti, într-un meci din cadrul etapei a 32-a din Liga I.
Dacă, anul trecut, echipa din oraşul lui Brâncuşi a terminat pe locul secund, în acest an va trebui să se mulţumească având o poziţie la mijlocul clasamentului. În schimb, Steaua tocmai a cucerit matematic al doilea titlu naţional consecutiv, însă jucătorii gorjenilor îşi doresc să le strice sărbătoarea „militarilor“.
Mijlocaşul Dan Nistor a recunoscut că va încerca în partida de astăzi să se ridice la nivelul campionilor Ligii I. „E un duel destul de aprig, sper să mă ridic la nivelul lor, ţinând cont că sunt campioni. Sper să fie un meci frumos, să spargem gheaţa“, a afirmat Dan Nistor, la Dolce Sport.
El a fost completat de Paul Anton, care nu crede că steliştii vor fi mai relaxaţi după câştigarea unui nou titlu naţional: „După cum îi ştiu eu pe băieţii de la Steaua, sunt profesionişti. Au dovedit-o, au câştigat două campionate la rând. Cu siguranţă vor juca la victorie şi acest joc“.
În schimb, Nicandro Breeveld speră ca Pandurii să profite că gruparea din Ghencea şi-a atins obiectivul: „Mă aştept la un meci bun, ţinând cont că Steaua a ieşit campioană. Nu ştiu dacă va juca cu prima echipă sau rezervele, dar noi trebuie să obţinem un punct sau trei“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS