10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBureau a făcut spectacol la ASG

Bureau a făcut spectacol la ASG

\n

Trei dintre jucătorii echipei masculine de baschet SCM-U Craiova, Travis Bureau, LeVar Seals şi Andrei Căpuşan, dar şi Louis Darby, liderul echipei Energia Rovinari, au făcut parte din selecţionata Sudului, care marţi seară a câştigat All Star Game-ul (ASG) autohton, la Cluj.
Sudiştii au învins cu scorul de 135-124 (70-62) echipa Nordului, în prezenţa a 2.500 de spectatori.
Bureau a marcat 27 de puncte, Seals – 16, Căpuşan – 10, iar Darby – 28 de puncte. Darby a plecat la Târgu Jiu cu titlul de  MVP al All Star Game, după ce weekendul trecut ridicase deasupra capului trofeul Cupei României cu echipa sa de club.
Travis Bureau şi Louis Darby au participat la concursul de slam-dunk. Jucătorul Craiovei a avut o execuţie spectaculoasă, reuşind un slam-dunk după ce a sărit peste unul dintre cei mai înalţi jucători de pe teren, Virgil Stănescu, care măsoară 2,08 metri. Travis şi Darby s-au calificat în finală la echipa Sudului alături de Adrian Guţoaia, dar publicul l-a preferat pe Guţoaia. Concursul a fost câştigat de Josh Sparks (U BT Mobitelco Cluj). La concursul de aruncări de trei puncte, la care a participat şi LeVar Seals, s-a impus Devon Austin (CSU Atlassib Sibiu). Înainte de meci a avut loc un miniconcert Smiley, apoi a fost omagiat fostul jucător al echipei „U“ Cluj şi al naţionalei, Horia Demian, dar şi legende ale baschetului românesc. Imnul naţional a fost interpretat de rapsodul Dumitru Fărcaş, la taragot, pentru ca angajarea mingii la All Star Game să fie făcută de actorul Florin Piersic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS