10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii, cu gândul la Dinamo II

Oltenii, cu gândul la Dinamo II

Reprezentantele judeţului Dolj în Liga a III-a, seria 3, ACS Podari şi ACS Viitorul Municipal, susţin, sâmbătă, de la ora 17.00, partide care nu mai pot influenţa ierarhia finală în ultima etapă a sezonului regulat. În schimb, clasamentul play-out-ului poate avea modificări importante în funcţie de echipa care se va lupta pentru evitarea retrogradării: Dinamo II sau Metaloglobus. Dacă podărenii speră să evite „satelitul“ echipei din Groapă, ACSVM îşi doreşte ca alb-roşiii să ajungă în play-out, întrucât gruparea craioveană a obţinut trei puncte în meciurile directe.
ACS Podari va întâlni, pe teren propriu, pe Inter Clinceni, echipă care nu mai poate rata play-off-ul, însă tehnicianul Bogdan Vrăjitoarea va avea nu mai puţin de opt indisponibili: Jianu şi Ciocioană – suspendaţi, Purcea, Geacă, Murgan, Renato Bălan, Mohora şi Stăncuţa – accidentaţi. „Va fi un meci care nu va conta pentru noi în clasament, însă sper să facem o partidă bună şi să recuperăm jucătorii care sunt accidentaţi. Ne interesează şi jocul lui Dinamo II, dar ne vom concentra atenţia asupra a ceea ce facem noi. Sperăm să evităm pe Dinamo II în play-out“, a afirmat tehnicianul Bogdan Vrăjitoarea, pentru GdS.
Cealaltă echipă, ACS Viitorul Municipal Craiova, va da piept, pe terenul din Işalniţa, cu CS Vişina Nouă, o altă formaţie din prima parte a clasamentului. Antrenorul Alin Gavrilă va încerca să câştige acest ultim joc din sezonul regulat, urmând să fie atent şi la rezultatul jocului dintre Juventus şi Dinamo II. „Pentru noi contează fiecare meci, chiar dacă în clasament va fi doar de palmares. Referitor la Dinamo II sunt convins că nu va pierde la Juventus. Sper ca Dinamo II să ajungă în play-out pentru a avea mai multe puncte“, a precizat Alin Gavrilă, pentru GdS.

Bălşenii speră
la promovare

Ultima reprezentantă a Olteniei care evoluează sâmbătă, tot pe teren propriu, este FC Balş, aflată în play-off. Meciul cu FC Baloteşti contează în ultima parte a campionatului, întrucât ambele grupări s-au calificat în play-off. Totuşi, antrenorul Victor Naicu nu va ignora jocul dinamoviştilor cu Juventus, aşteptând o victorie a alb-roşilor. „Suntem singura echipă care a obţinut şase puncte cu Dinamo II şi ar fi păcat să rateze play-off-ul. Dacă învingem pe Baloteşti şi Dinamo II ar fi în primele şase, am ajunge la două puncte de Juventus şi promovarea ar fi relansată. Din păcate, iar vom avea probleme de efectiv, având din nou pe foaie doar 14, 15 jucători“, a punctat Victor Naicu, care nu va conta în acest joc pe Badea, Buşică, Trăistaru, Sârbu şi Neaţu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS