14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFinal de drum în Liga Balcanică pentru SCM-U Craiova

Final de drum în Liga Balcanică pentru SCM-U Craiova

http://www.youtube.com/watch?v=vxx2uK_zyRY

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova a încheiat parcursul în Liga Balcanică, elevii lui Milan Nisic urmând să se concentreze acum numai pe competiţia internă. Participanţi în premieră în competiţia europeană, baschetbaliştii din Bănie au acumulat 22 de puncte, având şase victorii şi zece înfrângeri. Oltenii au disputat ultimul meci în Liga Balcanică, miercuri seară, pe teren propriu, fiind învinşi de Sigal Priştina (Kosovo), cu scorul de 86-85 (24-21, 19-22, 19-22, 24-20), după un final de partidă incendiar. În ciuda înfrângerii, jucătorii craioveni au fost aplaudaţi de spectatori, care au apreciat determinarea cu care au jucat.
SCM-U Craiova ocupă locul şapte, iar în turneul de recalificare în Final Four merg doar echipele clasate pe locurile 2-6. Antrenorul Milan Nisic a pus eşecul de miercuri pe seama oboselii jucătorilor, tehnicianul sârb punctând că echipa a disputat 41 de meciuri în actualul sezon, campionat şi Liga Balcanică. Principalul marcator al craiovenilor în meciul cu kosovarii a fost Mirko Kovac, cu 20 de puncte reuşite, urmat de Bureau (15), Naletilic (10 puncte), Tyler (8), Seals (7), Căpuşan (7) şi Sokk (6). A mai jucat: Babic.
Echipa oaspete a fost încurajată de un grup de spectatori din Kosovo. După această victorie, echipa din Priştina şi-a consolidat locul doi în clasament şi se poate considera calificată în Final Four.
SCM-U, echipă deja calificată în play-off-ul Ligii Naţionale, va juca mâine (ora 18.00) în campionatul intern, la Piteşti, cu BCM, în antepenultima rundă a sezonului regulat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS