11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Varga nu a făcut deplasarea la Satu Mare

Fotbal – Varga nu a făcut deplasarea la Satu Mare

CS Universitatea Craiova a plecat încă de joi, cu avionul, spre Satu Mare, pentru disputa cu Olimpia, din cadrul etapei a 16-a a Ligii a II-a, seria 2. Din lotul lui Ovidiu Stângă nu a făcut parte Dacian Varga, între cei doi existând discuţii aprinse la ultimul antrenament din Bănie. „Varga nu a prins lotul, a rămas acasă, pentru că nu s-a pregătit cum trebuie toată săptămâna. El a fost răcit, şi-a revenit, dar randamentul său de la antrenamente nu mi-a plăcut şi am preferat să iau pe altcineva care s-a pregătit cum trebuie şi care ne poate ajuta să câştigăm meciul cu Satu Mare. S-a supărat când l-am anunţat că nu face parte din lot, a comentat, dar nu a fost vorba de vreun incident. El trebuie să se pregătească şi să-şi câştige locul la echipă“, a spus Ovidiu Stângă, pentru GdS.

Contactat telefonic, Dacian Varga a părut împăcat cu decizia antrenorului. „Vin după o răceală, nu m-am antrenat foarte bine în această săptămână în opinia antrenorului şi nu am prins lotul. Se mai întâmplă, o să mă revanşez săptămâna viitoare, când o să fiu apt din toate punctele de vedere. Nu a fost nici un conflict între mine şi Ovidiu Stângă, doar că eu mi-aş fi dorit să joc la Satu Mare. Sper să câştigăm acest joc şi să revenim pe primul loc în clasament“, a declarat Dacian Varga, pentru GdS.
Dacian Varga nu este singurul jucător lăsat de „vatră“, în Bănie rămânând şi Silviu Izvoranu, nerefăcut după accidentarea suferită în cantonamentul din Antalya, Cristi Ganea şi Enache Câju, aceştia fiind trimişi să se pregătească sub comanda lui Daniel Mogoşanu la echipa a doua.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS