11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAcka şi Mitic, doriţi de Astra şi Iaşi (UPDATE)

Acka şi Mitic, doriţi de Astra şi Iaşi (UPDATE)

\n

Preşedintele executiv al grupării FC Universitatea Craiova, Marcel Iancu, a afirmat că fundaşii Stephane Acka şi Milan Mitic nu au devenit liberi de contract, aşa cum a vehiculat presa centrală, şi a dezvăluit că sunt persoane care vor să-i transfere la alte echipe importante din ţară. „S-a scris zilele trecute că Mitic, Cosic şi Acka au devenit liberi de contract ieri (marţi – n.r.), ceea ce este o mare minciună. Ei nu aveau cum să devină liberi, pentru că noi suntem în insolvenţă, iar mersul lucrurilor este cu totul altul. Am auzit însă că pe Acka îl vrea Astra, că ar fi intervenit acolo o doamnă impresar, iar Mitic este dorit de Iaşi, dar nu vor pleca. Cei trei sunt în continuare jucătorii Universităţii şi noi sperăm să le rezolvăm problemele şi să revină la echipă. În privinţa desfăşurării pregătirii nu avem noutăţi, dar sper să găsim soluţii foarte rapid“, a spus Marcel Iancu, pentru GdS.
FC Universitatea este însă la un pas să-i piardă pe Cosmin Vâtcă şi Ionuţ Tătaru, care nu au semnat nimic cu gruparea alb-albastră şi au primit oferte de la alte formaţii din România.

UPDATE:
Aflat în Serbia, fundaşul dreapta Milan Mitic a citit articolul din Gazeta de Sud şi ne-a contactat prin intermediul reţelelor de socializare, el lămurind problema sa contractuală în ceea ce priveşte FC Universitatea Craiova: „Eu am hârtia de la comisia FRF care spune că sunt liber şi clubul are cinci zile să facă recurs”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS