13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFC Universitatea rămâne în Craiova încă o săptămână

FC Universitatea rămâne în Craiova încă o săptămână

Conducerea FC Universitatea Craiova a anunţat, vineri după-amiază, faptul că s-a anulat, momentan, cantonamentul pe care echipa trebuia să îl efectueze la Cisnădie şi astfel pregătirile vor continua pe plan local, până vineri, 14 februarie. „Din motive strategice, FC Universitatea Craiova a hotărât să renunţe la cantonamentul de la Cisnădie şi să continue pregătirea în Craiova până la finalizarea procesului care va decide dacă Ştiinţa va intra sau nu pe stadionul «Ion Oblemenco». Dacă ne vor permite condiţiile meteorologice, am putea programa şi un joc amical. În eventualitatea în care am putea folosi stadionul, este posibil să rămânem să ne antrenăm aici“, a afirmat managerul general, Marin Condescu, pentru GdS.
Condescu a confirmat că există mai mulţi oameni de afaceri interesaţi să investească la FCU, printre care şi un om de afaceri din Dubai, stabilit de mai mulţi ani în România. „Sunt multe firme interesate să investească la clubul nostru, printre care şi un om de afaceri din Dubai.
Avem multe variante pentru a termina cu bine acest campionat. Vom sta la dispoziţia FC Universitatea“, a precizat Marin Condescu.
Lotul FC Universitatea Craiova s-a reunit la finalul lunii ianuarie şi a realizat pregătirea în Parcul „Nicolae Romanescu“ şi în sala de fotbal a Complexului Sportiv „Popeci“, fără să susţină vreun joc amical.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS