10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport Baschet (m) – Craiova a pierdut dramatic la Oradea

Baschet (m) – Craiova a pierdut dramatic la Oradea

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova, a fost învinsă, în această seară, în deplasare, de către CSM Oradea, cu scorul de 76-75 (21-27, 17-14, 19-15, 19-19), într-o partidă din etapa a 17-a din Liga Naţională.

Jocul a fost echilibrat, iar finalul unul nerecomandat cardiacilor. Cu 17 secunde înainte de final, când SCM-U conducea cu 75-74, Maric a ratat două lovituri libere, iar coşul victoriei orădene a fost înscris de Franklin, în penultima secundă de joc.

Pentru formaţia craioveană au evoluat jucătorii: Travis Bureau (10), LeVar Seals (20), Nemanja Maric (3), Sten Sokk (16), Mirko Kovac (8), Bogdan Popescu (10), Andrei Căpuşan, James Tyler (8). Pentru acest joc, al şaptelea jucător străin lăsat în afara lotului a fost nou-venitul Petar Babic.

Înainte de startul partidei spectatorii bihoreni au afişat un banner prin care îşi manifestau respectul pentru fostul căpitan al echipei, Nemanja Maric, în prezent jucător la formaţia olteană.

La CSM Oradea a debutat fostul jucător al Craiovei, estonianul Hallik, care a stat pe teren şapte minute, fără să marcheze vreun punct.

Runda viitoare, SCM-U Craiova va evolua, pe teren propriu, în compania echipei Energia Rovinari.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS