Acasă Sport FC Balş, precum FC Barcelona

FC Balş, precum FC Barcelona

-

Formaţia FC Balş, din Liga a III-a, seria 3, va pleca în această dimineaţă în cantonament la Horezu, gruparea din Olt fiind ultima din serie care a început pregătirile pentru abordarea părţii a doua a campionatului. Deşi este într-o situaţie dificilă, neavând posibilitatea să antreneze echipa până în momentul de faţă, tehnicianul Victor Naicu a făcut haz de necaz. „Noi suntem precum Barcelona. Atunci când ne reunim, plecăm direct în cantonament. Nu mai avem nevoie de antrenamente sau de mai ştiu eu ce. Acum, vorbind serios, este bine că în sfârşit începem activitatea şi sper ca lucrurile să meargă bine“, a afirmat tehnicianul Victor Naicu, pentru GdS. Reamintim că bălşenii au refuzat să se pregătească din cauza restanţelor financiare, clubul având să le dea salariile pe ultimele trei luni. Pentru a-i convinge să meargă în cantonament, conducerea FC Balş a promis că înaintea plecării jucătorii vor primi un salariu restant.
Aşa cum Gazeta de Sud a anunţat zilele trecute, sunt şanse infime ca formaţia FC Balş să fie preluată de autorităţile locale din Severin. De această dată, primarul oraşului Balş, Mădălin Teodosescu, a confirmat că negocierile au stagnat: „Nu pot să vă spun nimic momentan. Când vor veni cei de la Severin să discutăm, vă pot da mai multe detalii. Noi vom ţine echipa până la finalul acestui sezon şi sper să atragem şi sponsori. Din vară vom vedea ce decizii vom lua“.

ȘTIRI VIDEO GdS

MApN: Angajări temporare în sistemul medico-militar

În contextul eforturilor întreprinse de autoritățile publice pentru limitarea răspândirii noului coronavirus (COVID-19), Ministerul Apărării Naționale a demarat măsurile pentru suplimentarea numărului...