11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFCU se mută la Severin

FCU se mută la Severin

Conducătorii şi staff-ul tehnic al FC Universitatea Craiova nu vor sub nici o formă să piardă derbiul cu CS Universitatea, programat sâmbătă, de la ora 16.00 (TVR 1), pe stadionul „Ion Oblemenco“, şi asta reiese din programul de antrenamente al echipei. Alb-albaştrii şi-au împărţit ieri pregătirea în două părţi, prima fiind efectuată pe aleile din Parcul „Nicolae Romanescu“, şi a constat în alergări, a doua pe stadionul „Depou-CFR“, care s-a rezumat la elementele cu mingea, menite să îmbunătăţească relaţiile de joc. Suferind din pricina condiţiilor de pregătire, Nicolo Napoli şi compania îşi vor muta cartierul general pentru două zile la Severin, unde vor beneficia şi de instalaţia de nocturnă.
„De mâine (astăzi – n.r.) ne mutăm la Severin, vom face acolo antrenamente până joi seară, vineri urmând să revenim în Craiova şi să intrăm în cantonament. Plecăm pentru că nu avem unde să ne antrenăm în nocturnă, în afară de «Ion Oblemenco» nu mai avem alt stadion prevăzut cu instalaţie în Craiova şi acolo nu avem voie, iar, cum meciul cu CS se va juca la lumina reflectoarelor, trebuie să ne obişnuim şi noi cu atmosfera. Mergând la Severin, ne putem antrena şi noi în aceleaşi condiţii ca adversarii noştri. Ei beneficiază de condiţii în majoritate create de noi, în timp ce Nicolo Napoli trebuie să susţină antrenamentele pe unde apucă. E bine că toată lumea este aptă şi în felul ăsta o să ne revanşăm în teren“, a declarat Marcel Iancu, pentru GdS.
De partea cealaltă, CS Universitatea Craiova şi-a efectuat pregătirile pe terenul „Zoltan Crişan“ din incinta Complexului sportiv „Ion Oblemenco“. La antrenamentele lui Ovidiu Stângă au revenit în forţă Mihăiţă Pleşan şi Ionuţ Stancu, iar Andrei Sin şi Viorel Ferfelea, care s-au pregătit separat de echipă, au  combinat alergările cu sala de forţă. În programul grupării din Bănie figurează astăzi şi mâine câte două antrenamente, primul de la 9.30, al doilea de la 15.00, vineri, de la 15.00, având loc ultima şedinţă de pregătire, în care vor fi efectuate micile „retuşuri“ de dinaintea derbiului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS