11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Universitatea, amical cu CS Podari

FC Universitatea, amical cu CS Podari

FC Universitatea Craiova îşi continuă seria partidelor amicale din această vară, urmând să întâlnească astăzi, de la ora 18.30, în deplasare, pe CS Podari. Pentru gruparea antrenată de Nicolo Napoli, acesta este al cincilea test, de la reluarea pregătirilor alb-albaştrii înregistrând până acum următoarele rezultate: 3-1 cu FC Balş, 2-1 şi 1-1 cu Minerul Motru şi 3-0 cu Ştiinţa Turceni. După confruntarea de astăzi, de la Podari, FC Universitatea Craiova va evolua în compania Balşului, „returul“ fiind programat sâmbătă după-amiază.
Pentru jucătorii echipei FC Universitatea, începutul de săptămână nu a fost deloc unul bun. Trupa lui Nicolo Napoli a renunţat săptămâna trecută să-şi mai susţină antrenamentele pe stadionul „Depou“ din cauza faptului că în Bănie era revizie tehnică şi apa caldă lipsea în majoritatea cartierelor. S-a decis un nou stagiu de pregătire centralizat la Calafat, însă şi aici s-au confruntat cu aceeaşi problemă, oraşul de la Dunăre fiind lipsit de apă. „Staţia de Apă are probleme în aprovizionarea cu apă brută. Chiar în acest moment se fac eforturi deosebite de repornire a pompelor, dar nu reuşesc să fie reamorsate. Sperăm să trecem cu bine aceste momente grele“, a fost mesajul primarului Mircea Guţă. Neavând parte de condiţii propice pregătirii, oficialii FC Universitatea au decis întoarcerea în Bănie, de ieri asudând tot la „Depou“, fiind încă în regim de cantonament.
„Am fost dezamăgiţi că nu era apă la Calafat. În rest, au fost condiţii foarte bune şi de antrenament, şi de odihnă. Plus că am găsit acolo oameni de nota 10. Hotelul era dotat cu piscină, sală de forţă… aici, la Craiova, lipsesc. Dar e bine că suntem acasă. Până la urmă, ne trebuie un pat, o cabină de duş, teren de antrenament şi multă poftă de fotbal. Dacă le avem pe astea, ne putem antrena oriunde“, a spus fundaşul Lucian Avram, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS