9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportObligaţi să câştige

Obligaţi să câştige

CS Apa Craiova susţine sâmbătă, de la ora 17.00, o partidă extrem de dificilă, un hop de care depinde în mare măsură menţinerea în al treilea eşalon al ţării. Elevii lui Ionel Luţă şi Florin Dumitru vor întâlni pe stadionul „Depou – CFR“ pe CS Vladimirescu, „lanterna roşie“ a seriei a IV-a, confruntare în care obiectivul este obţinerea celor trei puncte. „Este un meci aparent uşor, dar le-am spus băieţilor că această echipă nu are nimic de pierdut şi este foarte periculoasă. Noi trebuie să ne vedem de jocul nostru, să fim prudenţi în apărare şi atenţi la construcţie şi, dacă se poate, să fim prolifici. Traversăm o perioadă bună şi îmi doresc să nu mai pierdem până la finalul campionatului. În jocul de mâine (sâmbătă – n.r.) nu îi vom putea folosi pe Dănuţ Stancu şi Octavian Trăistaru, dar revine Robert Căle“, a spus „principalul“ Ionel Luţă, pentru GdS.
„Regret că nu intru să-i ajut pe băieţi, dar n-am ce să fac. M-am accidentat la genunchi la meciul de la Caransebeş, iar medicul care m-a consultat mi-a recomandat repaus între şapte şi zece zile. Sunt sigur că lucrurile vor fi aşa cum ne dorim, adică o să obţinem o victorie frumoasă, care să ne ajute la evitarea retrogradării“, a afirmat mijlocaşul Dănuţ Stancu.

Apel la public

Optimismul se regăseşte şi în rândul conducerii, atât directorul sportiv Ion Mihai, cât şi preşedintele Dorel Grigorie mizând pe succesul elevilor lui Ionel Luţă în faţa celor de la CS Vladimirescu.
„Am jucat bine şi la ei, dar ne-am ales doar cu un punct. Acum însă va fi altceva, jucăm acasă şi suntem pregătiţi din toate punctele de vedere. Nu concep să nu câştigăm acest joc“, a spus Ion Mihai. „Nu avem altă variantă decât obţinerea celor trei puncte. Sunt convins că Ionel Luţă şi Florin Dumitru au pregătit foarte bine partida şi că nu vom avea probleme. Jucăm acasă, vremea este frumoasă şi sper că vom avea un public numeros la acest meci, pentru că şi acest aspect îi va impulsiona pe băieţi. Sper să le oferim spectatorilor noştri un fotbal de calitate şi o victorie frumoasă“, a completat de conducătorul echipei CS Apa, Dorel Grigorie.
Partida CS Apa Craiova – CS Vladimirescu va fi arbitrată de o brigadă compusă din: Cristian Vieru (Cisnădie) – Gabriel Cârlea (Sibiu) şi Ioan Duma (Mediaş). Observatori au fost desemnaţi Cosmin Tutunaru (Târgu Jiu) şi Vasile Palade (Paşcani).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS