17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMincă a câştigat un meci la Simeria

Mincă a câştigat un meci la Simeria

Oraşul hunedorean Simeria a început să organizeze tot mai des competiţii de kick-boxing (K1). Duminică a avut loc Cupa DSH, amatori şi profesionişti, care a reunit peste 100 de sportivi, legitimaţi la 25 de cluburi. Clubul Power Gym Craiova, nelipsit de la astfel de competiţii, a fost reprezentat de doi sportivi, Enzo Mincă şi Petrişor Pătra.
Dintre aceştia, Mincă a reuşit să obţină o victorie, învingându-l pe Alexandru Bus. În al doilea meci, Enzo l-a întâlnit pe Radu Dănoiu, de la Sibiu, dar olteanul a fost învins.
Colegul lui Mincă, Petrişor Pătra, a pierdut disputa cu Adrian Petenchea, adversarul impunându-se cu 2-1 şi obţinând calificarea în finala competiţiei desfăşurate în sistem piramidă. De menţionat că atât adversarul lui Pătra, cât şi arbitrul au fost din acelaşi judeţ, Timiş. „Petrişor Pătra se află într-un moment ascendent al carierei, iar Enzo Mincă a întâlnit un adversar cu doi ani mai mare în meciul al doilea. Sunt încrezător că la următoarea gală de la Uricani, pe 1 iunie, cei doi vor obţine rezultate bune. Încet-încet ne facem remarcaţi, se vede că muncim şi suntem implicaţi sută la sută la antrenamente“, a spus Ionuţ Pucă, antrenorul celor doi sportivi de la Power Gym Craiova.
Urmând exemplul echipelor de la SCM-U Craiova, sportivii de la Power Gym şi antrenorul Ionuţ Pucă vor merge duminică la mall pentru a se face cunoscuţi. Acţiunea va avea loc la ora 16.00. „Vrem să socializăm cu craiovenii, să le arătăm ce muncim în sală. Vom face o demonstraţie şi sper să fie o acţiune de succes. Nu dorim să stăm închişi în sala de antrenament, să nu ştie lumea de noi. Ne-au prins bine şi demonstraţiile de la Polivalentă din pauza meciurilor“, a completat Ionuţ Pucă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS