10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Podari, mai eficientă decât Işalniţa

FC Podari, mai eficientă decât Işalniţa

Trupa lui Victor Naicu s-a impus la Işalniţa şi le-a făcut aproape imposibilă misiunea gazdelor de a mai prinde play-off-ul.

Derbiul rundei a 26-a din Liga a IV-a Dolj, CS Işalniţa – FC Podari, s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 0-1. Unicul gol al meciului a fost marcat de Mateiţă, în minutul 60. Partida a fost echilibrată, însă fără prea multe ocazii de gol, în contul fiecărei combatante fiind trecute câte două oportunităţi de a marca.
CS Işalniţa: Cosmin Chiriţă – Răducu Flori, Cristian Bălaşa, Marius Popa, Daniel Bălosu (’65, Mihai Pârciu) – Alin Bratoveanu (’38, Dragoş Cofin), Leonard Năstase, Cosmin Trică (’76, Claudiu Stomlega), Robert Chiriţă – Remus Badea (’65, Tănăsie), Cătălin Scarlat. Antrenor: Nicu Năstăsie.
FC Podari: Alin Barbu – Mihăiţă Stoian, Preduţ (’55, Adrian Mateiţă), Răzvan Istudor, Aurelian Drăgan (’72, Cătălin Pârvan) – Marian Niţă, Marius Ţenovici, Dorin Preda (’46, Sorin Crângoiu), Mădălin Tâmplaru (’76, Adrian Dumitraşcu) – Ionuţ Mitroi, Laurenţiu Boroiban. Antrenor: Victor Naicu.

„Au fost mai atenţi la finalizare“

La finalul jocului, antrenorul cu portarii de la CS Işalniţa, Alin Popescu, a afirmat că scorul nu reflectă realitatea din teren şi că un egal era echitabil. „Eu zic că nu meritam să pierdem, Podariul nu a fost cu nimic mai presus decât noi. Noi am avut două ocazii, ei tot două, numai că la una a intrat mingea în poartă. Au fost mai atenţi la finalizare, mai norocoşi, atâta tot. Astăzi (sâmbătă – n.r.) ne-au lipsit Lucian Scarlat şi Ionuţ Tucă, ambii suspendaţi. Din păcate, după acest rezultat ne-am cam îndepărtat de play-off, dar asta nu înseamnă că renunţăm la luptă“, a declarat Alin Popescu, pentru GdS.

Naicu, bucuros de puncte

De partea cealaltă, tehnicianul celor de la FC Podari, Victor Naicu, a recunoscut că victoria a fost muncită, dar meritată, punctând că evoluţia mai slabă a fost cauzată de oboseala acumulată după jocul de miercuri, din etapa intermediară. „Mă bucur mult că am reuşit să câştigăm astăzi (sâmbătă – n.r.). Este adevărat că evoluţia noastră, şi cred că şi a adversarilor, nu a fost prea reuşită şi asta pentru că miercuri am jucat pe ploaie, la Melineşti a fost un teren foarte greu. E bine că a ieşit aşa şi că am luat cele trei puncte. A fost un joc destul de echilibrat şi de viu disputat, dar noi am avut un plus de luciditate în faţa porţii. De luni pregătim următorul joc, cu Avântul Pieleşti“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS