19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJerry Gane: Trebuie să batem Vasluiul

Jerry Gane: Trebuie să batem Vasluiul

CS Turnu Severin este obligată să câştige meciul de astăzi, cu FC Vaslui, dacă vrea să rămână în cărţi pentru evitarea retrogradării

Formaţia olteană CS Turnu Severin va juca astăzi, de la ora 21.30 (Digi Sport 1), cu FC Vaslui, partida contând pentru etapa a 25-a din Liga I. Oltenii de la Dunăre şi-au complicat existenţa după eşecul din runda trecută, din Moldova, cu Ceahlăul, una dintre contracandidatele la retrogradare, motiv pentru care sunt decişi să recupereze din „terenul“ pierdut în clasament în confruntarea cu trupa lui Viorel Hizo. Supărarea cea mare este că nici la această confruntare Jerry Gane nu poate alinia cel mai bun unsprezece. „Parcă suntem blestemaţi să nu putem avea şi noi lotul întreg la o partidă. Nu am avut niciodată posibilitatea să aliniez acelaşi unsprezece la două meciuri consecutive, fie au existat accidentaţi, fie suspendaţi. Pentru mâine (astăzi – n.r.), cu Vasluiul, nu putem miza pe Dorel Stoica, Ovidiu Dănănae şi Alexandre Durimel, toţi având probleme medicale“, a declarat antrenorul severinenilor, pentru GdS.

„Pentru noi toate meciurile sunt decisive“

Jerry Gane nu dezarmează fiind de părere că, atâta timp cât mai sunt şanse de salvare, el şi elevii săi vor face tot ce e posibil ca să rămână în Liga I. Un test important îl constituie meciul cu Vasluiul, dar, deşi recunoaşte valoarea adversarului, tehnicianul oltean este optimist, fiind convins că Florin Costea şi compania vor încerca să se autodepăşească şi să contabilizeze toate cele trei puncte. „Ne aşteaptă un meci foarte greu, pentru că Vasluiul este o echipă puternică, experimentată, care are un obiectiv opus faţă de noi. Sper să avem şi noi mai mult noroc, să tratăm mai serios meciul şi să luăm cele trei puncte, care ar însemna foarte mult. Se poate spune că este un meci decisiv, pentru că, Doamne fereşte!, dacă pierdem, ne îndepărtăm de echipele pe care le urmărim. De fapt, pentru noi toate meciurile sunt decisive, dar suntem optimişti şi luptăm până la capăt“, a punctat Jerry Gane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS