9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞoavă atacă promovarea cu Sporting

Şoavă atacă promovarea cu Sporting

Rămas fără angajament după despărţirea de CS Apa Craiova, Florin Şoavă nu a „şomat“ prea mult, tânărul tehnician craiovean găsindu-şi o formaţie cu obiective îndrăzneţe pe care să o pregătească. Fostul internaţional a ajuns la un acord cu Sporting Roşiorii de Vede, liderul campionatului judeţean din Teleorman, având ca ţel promovarea în eşalonul superior.
„Am bătut palma cu Sporting Roşiorii de Vede, iar obiectivul meu este să promovăm în Liga a III-a. Am semnat până în vară, cu opţiune de prelungire a contractului, dacă lucrurile decurg bine. Nu se pune problema ca eu să mai joc. Avem o conducere dornică de rezultate, este stabilitate financiară la echipă, iar condiţiile sunt foarte bune. Eu sunt optimist, i-am văzut pe băieţi la un joc amical şi pot spune că voi avea la dispoziţie un lot destul de valoros. De astăzi (ieri – n.r.) încep şi sper să facem o treabă frumoasă, altfel nu aş parcurge peste 200 de kilometri în fiecare zi, pentru antrenamente“, a declarat tehnicianul de 34 de ani, pentru GdS.
Florin Şoavă l-a înlocuit la Sporting Roşiorii de Vede pe Liviu Achim, care a renunţat la postul său din pricina unor probleme familiale, şi va fi ajutat de foştii secunzi, Dumitru Paciurea şi Marius Lecovişte, ultimul fiind antrenor-jucător.
Sporting Roşiorii de Vede este lider în Liga a IV-a Teleorman, cu 29 de puncte (golaveraj 35-13), fiind urmată de CS Viaţa Nouă Olteni (28 de puncte, golaveraj 33-17), CS Vârtoape (28 de puncte, golaveraj 29-17), CS Spico Poroschia (28 de puncte, golaveraj 27-16) etc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS