9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMaxim, fericit că a semnat cu Stuttgart

Maxim, fericit că a semnat cu Stuttgart

Mijlocaşul pandurilor, Alexandru Maxim, şi-a văzut visul cu ochii: va juca în Bundesliga, unul dintre cele mai puternice campionate din lume. Mijlocaşul de 22 de ani a ajuns la un acord cu formaţia VfB Stuttgart, a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2017 şi va încasa un salariu de 40.000 de euro pe lună. Ieri seară urma să fie prezentat oficial la VfB Stuttgart, care ocupă locul 11 în Germania, la 23 de puncte de liderul Bayern München.
„Transferul la Stuttgart este un pas important în carierea mea, îmi doresc să confirm. Va fi însă foarte greu, fiindcă ei au jucători valoroşi, însă voi face tot ce depinde de mine ca să mă impun“, a declarat Maxim, pentru dolcesport.ro. „A fost o ofertă neaşteptată, pentru că se discuta de alte echipe. Totul s-a petrecut foarte rapid. Mă bucur că s-a rezolvat, îmi doream un transfer în străinătate. Nu am luat legătura cu noii mei colegi, dar am vorbit aproape două ore cu antrenorul şi am rămas impresionat de mentalitatea lor. Sigur mă voi adapta rapid“, a completat fostul mijlocaş al echipei Pandurii Târgu Jiu, care s-a ales în urma acestui transfer cu 1.500.000 de euro.
Alexandru Maxim a jucat 21 de meciuri pentru Pandurii în acest sezon, în toate competiţiile, marcând şase goluri şi oferind două assist-uri.
Maxim va purta la Stuttgart tricoul cu numărul 44.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS