17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSeverinul vrea să-i încurce pe panduri

Severinul vrea să-i încurce pe panduri

Etapa a 14-a programează şi primul derbi oltenesc din acest sezon al Ligii I, Pandurii Târgu Jiu urmând să primească vizita celor de la CS Turnu Severin, confruntarea fiind programată astăzi, pe stadionul „Municipal“, de la ora 19.00 (Digi Sport 1). Gazdele vin după o înfrângere în optimile Cupei României, în faţa lui Dinamo, partidă în urma căreia antrenorul Petre Grigoraş a afirmat că este principalul vinovat, pentru că nu a „gândit bine echipa“. „Grig“ este însă decis să pună capăt rezultatelor nefaste, mizând pe o victorie cu oltenii de la Dunăre. „Voi încerca să-mi mobilizez foarte bine jucătorii pentru jocul viitor“, a punctat Petre Grigoraş.
La rândul lor, severinenii, care au plecat încă de ieri spre Târgu Jiu, înnoptând în oraşul lui Brâncuşi, sunt decişi să le strice socotelile pandurilor. „Am hotărât să plecăm de astăzi (ieri – n.r.), după antrenament, chiar dacă sunt doar 90 de kilometri până la Târgu Jiu. Sunt curbele alea şi e mai bine ca băieţii să fie odihniţi la ora meciului, poate obţinem şi noi ceva cu Pandurii. Trebuie să-i luăm tare şi să marcăm până în minutul 70, ca să avem şi noi o şansă.
Altfel, iar pierdem, pentru că noi luăm goluri după minutul 75 în general. Dacă meciul de fotbal ţinea maximum 80 de minute, eram şi noi pe primele locuri, dar aşa ţinem «lanterna». Lăsând gluma la o parte, sperăm să facem un joc bun şi să nu pierdem cu Pandurii“, a declarat directorul sportiv al CS Turnu Severin, Marian Zaharia, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS