9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDerbiul Podari - Prometeu, nedecis

Derbiul Podari – Prometeu, nedecis

Deşi porneau favoriţi în meciul de sâmbătă, elevii lui Victor Naicu nu au izbutit decât un punct cu „pompierii“ lui Viorel Şişoe, remiza fiind echitabilă

Derbiul etapei a 16-a din Liga a IV-a, FC Podari – Prometeu Craiova, s-a încheiat nedecis, scor 1-1, la capătul unui joc viu disputat, cu multe ocazii la ambele porţi.
Gazdele au deschis repede scorul, în minutul 7, prin Tâmplaru, care a reluat din cinci-şase metri, la colţul scurt, o centrare venită de pe partea dreaptă, şi calculele hârtiei păreau să se adeverească. Nu a fost deloc aşa, căci replica „pompierilor“ a venit prompt, în minutul 37, Alin Luţă a reluat imparabil cu capul o centrare de dreapta, mingea a lovit bara şi a intrat în poartă. Până la pauză, lucrurile au rămas neschimbate, ambele formaţii fiind prudente în apărare şi lipsite de luciditate la finalizarea atacurilor.
În partea secundă a meciului s-a jucat tot pe contre, cu ceva mai multă nervozitate din partea jucătorilor, însă fără ca tabela să mai sufere vreo modificare. De menţionat că oaspeţii au evoluat cu un om mai puţin din minutul 70, după ce portarul Poenaru a văzut iniţial cartonaşul galben pentru proteste, apoi pe cel roşu întrucât a înjurat brigada de arbitri, compusă din Edi Constantinescu, Adrian Marcu şi Pompiliu Barbu. „Roşu“ a văzut şi Bogdan Răducan, dar în drum spre vestiar, acesta fiind sancţionat tot pentru vociferări la adresa fluieraşilor.
FC Podari: Al. Barbu – Stoian, Sodoleanu, Istudor, Mateiţă (’74, Cimpoeru) – Niţă, Pârvu (’71, Crângoiu), G. Ionescu, Cruşoveanu (’46, Dumbra) – Preda (’63, Telea), Tâmplaru. Antrenor Victor Naicu.
Prometeu: M. Poenaru – Creţu (’20, Gae), G. Şerban, Preduţ, Ţăpârlan (’13, V. Dinu) – Duculescu, Chiliman, M. Ghiţă, Vătu – Al. Luţă (’86, Enache), Corcoveanu (’71, B. Matei). Antrenor: Viorel Şişoe.

Antrenorii, împăcaţi
cu rezultatul final

Tehnicianul formaţiei FC Podari, Victor Naicu, s-a arătat dezamăgit de faptul că echipa sa nu a reuşit să câştige, dar a punctat că rezultatul este just. „Nu pot spune că sunt mulţumit, pentru că noi trebuia să câştigăm acest joc de pe teren propriu, contau mult punctele în play-off. Evoluţia nu a fost rea, am dominat, ne-am creat câteva ocazii bune, dar nu am reuşit să mai marcăm o dată, chiar dacă am evoluat cu un om în plus pe finalul jocului. Trebuie să ne împăcăm cu gândul că am obţinut un punct, pentru că atât am putut astăzi (sâmbătă – n.r.). Mergem înainte, nu avem ce face şi sperăm să revenim pe prima poziţie cât mai curând“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.
Strategul celor de la Prometeu, Viorel Şişoe, a spus că punctul obţinut la Podari îl mulţumeşte, dar că este supărat pe atitudinea celor doi jucători care au văzut cartonaşul roşu. „A fost un meci greu, am întâlnit un adversar dificil, dar am obţinut un punct la capătul unei evoluţii bune. Sunt supărat pe Poenaru şi pe Bogdan pentru că au făcut exact ce le-am cerut să nu facă. Ştiu că au un temperament mai coleric şi le-am spus să nu protesteze, că Edi Constantinescu nu suportă asta… Ei au făcut invers, iar acum nu pot să-i folosesc în jocurile următoare. Poate că şi soarta jocului era alta dacă jucam 11 la 11, dar aşa, în 10 contra 11, ne-a preocupat mai mult faptul să nu primim gol. Până la urmă e bun acest punct pentru noi“, a punctat Viorel Şişoe, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS