9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIordan şi Stan au semnat cu Severinul

Iordan şi Stan au semnat cu Severinul

Portarul Alex Iordan a ajuns la un acord cu oficialii formaţiei CS Turnu Severin şi a semnat un contract valabil pe două sezoane. Goalkeeperul piteştean revine astfel la gruparea de la malul Dunării după aproximativ cinci luni, în returul campionatului trecut evoluând la Calafat, pentru Ghecon Lăpuşata. Alex Iordan, care în august va împlini 24 de ani, se află deja de două zile sub comanda lui Marian Bondrea în Slovenia, acolo unde oltenii efectuează stagiul de pregătire. „Mă bucur foarte mult că am revenit. Am semnat până în 2014 şi cred în şansa mea, chiar dacă am fost adus ca al treilea portar. Am acceptat să vin şi pentru că este Liga I şi voi munci mult, ca să arăt că am potenţial. Nici nu se pune problema de acomodare la mine, doar cinci luni am lipsit de la echipă. Nu-i cunosc pe cei care au venit acum, în rest ştiu pe toată lumea“, a spus Alex Iordan.
Odată cu readucerea lui Alex Iordan, CS Turnu Severin l-a înregimentat şi pe Alexandru Stan, un mijlocaş ofensiv de 23 de ani, care a evoluat ultima dată la Astra Ploieşti.
CS Turnu Severin va susţine astăzi, de la ora 18.00, o partidă de verificare în compania celor de la Simurq (Azerbaidjan).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS