9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu şi Torje, şterşi

Mutu şi Torje, şterşi

Sfârşit de săptămână nefast pentru Adrian Mutu şi Gabriel Torje, evoluţiile celor doi internaţionali români din cadrul etapei a 24-a din Serie A fiind dezamăgitoare.
Prestaţia lui Adi Mutu din partida cu AC Milan, pierdută cu 3-1 (Muntari ’29, Emanuelson ’31, Robingo ’55 / Pudil ’65) pe propriul teren, i-a dezamăgit pe suporterii Cesenei. Pe site-ul goal.com, atacantul român a fost votat de fani „trompeta partidei“, primind nota 5,5, calificativ care-l plasează printre cei mai slabi jucători de pe teren, alături de Marco Rossi, Comotto şi Benalouane.
Nici Gabi Torje nu a rupt gura târgului, chiar dacă a început titular meciul de pe teren propriu, cu Cagliari, scor 0-0. „A ieşit în evidenţă la o singură fază, servindu-l excelent pe Fernandes. În rest a fost destul de şters“, a scris presa din Italia. Torje, care a fost schimbat în minutul 68 cu Barreto, a primit, ca şi Mutu, nota 5,5 din partea site-ului tuttomercatoweb.com, mijlocaşul român fiind şi el printre cei mai slabi jucători de pe teren. În clasamentul din Serie A, AC Milan ocupă primul loc, cu 50 de puncte, urmată de Juventus Torino (49) şi Udinese (42) etc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS