25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, navetişti în Turcia

Pandurii, navetişti în Turcia

Cum în România terenurile sunt impracticabile, Pandurii Târgu Jiu a mai programat un stagiu în Antalya, al treilea din această iarnă,  în perioada 20-28 februarie.

Pandurii Târgu Jiu dispută astăzi ultimul joc de verificare din al doilea stagiu de pregătire din Turcia, cu FK Rad Belgrad (Serbia, Liga 1), apoi mâine revine în ţară pentru o scurtă perioadă. Din cauza condiţiilor meteo din România, returul din Liga 1 nu va mai începe pe 25 februarie, cum era programat, ci o săptămână mai târziu, pe 3 martie. „Campionatul se amână până pe 3 martie. E imposibil să joci pe o astfel de vreme şi
le-aş sugera echipelor să rămână în Antalya“, a spus Dumitru Dragomir pentru prosport.ro. Petre Grigoraş vrea neapărat să-şi aducă echipa în ţară, chiar şi pentru câteva zile, iar săptămâna viitoare va pleca din nou în Turcia, pentru al treilea stagiu de pregătire. „Am văzut care e situaţia din ţară şi ţinând cont de condiţiile meteo care sunt acum în România nu avem altă soluţie decât să rămânem aici. Probabil că o să plecăm în ţară şi o să revenim pe 20 februarie aici pentru al treilea stagiu de pregătire, până pe 28 februarie. Pe 24 sau 25 februarie vrem să mai jucăm o ultimă partidă de verificare înaintea începerii returului. Oricum, noi ne pregătim pentru amânarea cu încă o săptămână a reluării campionatului, dacă va fi aşa. Dacă o să se amâne mai mult, vom reveni în ţară şi vom vedea apoi cum o să ne descurcăm acolo şi cum va fi vremea“, a spus preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu, pentru site-ul oficial al pandurilor.

Doar Matulevicius a fost chemat la negocieri

Pandurii Târgu Jiu va negocia cu clubul lituanian Zalgiris Vilnius transferul atacantului Deivydas Matulevicius, testat de olteni în Antalya. „Ne-am înţeles cu jucătorul şi cu preşedintele clubului din Vilnius să ne vedem miercuri seară, la Bucureşti, pentru a stabili toate detaliile transferului“, a anunţat preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu, pe site-ul oficial al clubului.
Gorjenii au renunţat la internaţionalul estonian Ats Purje, dar continuă să urmărească jucători pentru completarea lotului. „Am luat o decizie împreună cu staff-ul tehnic în ceea ce-l priveşte pe estonianul Ats Purje. Am stat şi am analizat prestaţia sa la mai multe partide. El a fost folosit la patru jocuri de verificare şi la antrenamente şi s-a ajuns la concluzia că nu va fi păstrat în lot pentru că nu este peste media echipei, nu a corespuns cerinţelor antrenorilor, iar antrenorul Petre Grigoraş a spus că nu va aduce jucători străini decât dacă sunt peste valoarea celor din lot“, a motivat Pârvulescu. Olandezul chemat în probe nu a mai ajuns în Antalya, însă Pandurii tatonează alte piste. „Noi vom mai vedea jucători şi orice e posibil până la data-limită a perioadei de transfer. Oricând mai pot apărea jucători noi. Jucătorul olandez nu a mai ajuns, dar nu din cauza noastră. Avea deja biletele de avion, dar nu a venit şi a închis şi telefonul acum“, a spus Pârvulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS