17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFR de Box, suspendată iar trei luni!

FR de Box, suspendată iar trei luni!

Federaţia Română de Box şi preşedintele forului, Rudel Obreja, au fost suspendaţi de Comisia de Disciplină a Asociaţiei Internaţionale de Box Amator (AIBA) trei luni şi amendaţi cu câte 3.000 de franci elveţieni pentru nerespectarea unor decizii anterioare ale comisiei, informează Digisport. Potrivit site-ului oficial al AIBA, decizia a fost luată de Comisia de Disciplină a federaţiei internaţionale pe 5 ianuarie, însă nu se precizează despre ce hotărâri anterioare este vorba. Suspendarea Federaţiei Române de Box începe la 9 ianuarie. Rudel Obreja îşi ispăşeşte o suspendare de cinci ani, ce expiră la 20 august 2015, iar noua pedeapsă va deveni activă începând cu 21 august 2015.
Federaţia Română de Box tocmai câştigase şi ultimul proces pe care îl avea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne cu AIBA, cel în urma căruia forul prezidat de Rudel Obreja fusese exclus din structurile federaţiei.
Federaţia Română de Box a mai câştigat un proces pe care îl avea la TAS împotriva AIBA, şi în care a contestat suspendarea provizorie din cadrul forului mondial, dictată la 8 martie 2011.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS