14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIordan: Vreau să rămân şi lupt pentru locul meu

Iordan: Vreau să rămân şi lupt pentru locul meu

Deşi a făcut partide memorabile în Cupa României, cum ar fi cea cu CS Mioveni, când a apărat două lovituri de la 11 metri, portarul Alex Iordan nu se mai simte dorit la Gaz Metan Severin, dar spune că nu renunţă la luptă. „Mi-a sugerat un oficial că ar fi indicat să-mi caut echipă, să apăr, dar nu mă încântă deloc ideea unui împrumut“, a spus goalkeeper-ul de 23 de ani.
„Ştim şi noi că este o listă «neagră», a ajuns şi prin presă, dar eu sper să se răzgândească oficialii noştri, pentru că foaia aia conţine jucători valoroşi, care au dus greul în tur şi nici nu ştiu dacă vor găsi alţii mai buni. Ar trebui să se gândească la faptul că erau deja integraţi, la omogenitate… Nu ştiu pe ce criterii s-a întocmit lista aia, dar sper să se răzgândească“, a completat Iordan, considerând că Laurenţiu Boroiban, Alin Vigariu, Alin Biţiş, Rareş Vârtic şi Paul Irimescu „sunt fotbalişti de Liga I“.
În privinţa sa, Alex Iordan pare decis să lupte pentru locul său în echipă.
„Consider că am făcut şi eu câte ceva pentru echipa asta şi merit să fiu creditat în continuare. Este adevărat că am apărat numai în Cupă, dar am făcut-o bine, zic eu. În campionat a jucat Mihai Şteţca şi a făcut-o foarte bine, dar eram pregătit să-i iau locul dacă eram solicitat. Am muncit şi nu vreau să renunţ la luptă, nu-mi stă în caracter. Nu se pune problema să plec împrumut. Vreau să rămân şi lupt pentru locul meu, mai ales că mai am contract un an şi jumătate. Dacă într-adevăr nu mă mai vor, voi pleca, nu am ce să fac. Să mă aducă la zi cu banii şi să-mi dea drumul gratis, pentru că aşa am venit şi aşa trebuie să plec, iar eu o să-mi găsesc echipă. Am primit două propuneri în iarna asta, însă nu mi-au convenit. Repet, vreau să rămân la Severin şi să facem o treabă bună“, a punctat Alex Iordan.

„Turul a fost oscilant, dar returul va fi foarte dificil“

Făcând o scurtă trecere în „revistă“ la ce s-a întâmplat în prima parte a campionatului, Alex Iordan a admis că Gaz Metan Severin nu a făcut un tur prea convingător, dar că locul patru ocupat la final este meritat.
„Am început foarte bine, dar după câteva etape ne-am «stins» brusc. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar parcă nimic nu ne mai ieşea. În plus, arbitrajul nu a mai fost la fel de bun şi nici norocul n-a mai fost de partea noastră. Nu ştiu în ce măsură a fost de vină Cosmin Bodea sau cât a fost meritul lui Marian Bondrea pentru ce a urmat. Important este că ne-am revenit, am făcut nişte partide foarte bune pe final şi ne-am clasat pe locul patru, iar asta ne oferă perspective frumoase“, a spus portarul oltenilor, aşteptându-se la un retur foarte disputat. „Turul a fost oscilant, dar returul va fi foarte dificil. Ne aşteaptă o perioadă grea, pregătirea de iarnă trebuie făcută ca la carte, ca să ne ţină până la final, să avem un retur satisfăcător. Va fi greu, sunt multe echipe apropiate ca număr de puncte, iar Timişoara şi Gloria Bistriţa sunt favorite la promovare, dar asta nu înseamnă că noi nu vom lupta. Atâta timp cât există şanse, noi vom lupta“, a punctat Alex Iordan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII