11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVillas-Boas se întrece cu gluma

Villas-Boas se întrece cu gluma

Chelsea a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, sâmbătă, în deplasare cu Wigan, în etapa a 16-a din Premier League. Pentru gazde a marcat Gomez ‘88, în timp ce golul „albaştrilor“ a fost reuşit de Sturridge ‘59.
Rezultatul nu l-a mulţumit absolut deloc pe patronul lui Chelsea, Roman Abramovic, iar rusul a vrut să afle care sunt planurile lui Villas-Boas în această iarnă şi cum intenţionează antrenorul portughez să remedieze situaţia de la echipă.
Jurnaliştii de la Mirror Football au notat că Villas-Boas a avut o atitudine marca Mourinho, nu degeaba i-a fost secund actualului tehnician al celor de Real Madrid. Villas-Boas l-a cerut nici mai mult nici mai puţin decât pe brazilianul Neymar, sugerându-i patronului să ofere 50 de milioane de euro pentru aducerea fotbalistului de 19 ani pe „Stamford Bridge“.
Roman Abramovic nu a părut cooperant, nefiind dispus să „liciteze“ cu Real Madrid, FC Barcelona, Arsenal sau Manchester City pentru „bijuteria“ lui Santos, care nu-i garantează în nici un fel supremaţia pe plan intern sau internaţional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS