9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMaxim: Sper să rămân. Pandurii se bazează pe tineri

Maxim: Sper să rămân. Pandurii se bazează pe tineri

După ce anul trecut a refuzat Rapidul, mijlocaşul Alexandru Maxim îşi doreşte să debuteze acum în Liga I cu Pandurii Târgu Jiu.
Eliberat de Espanyol Barcelona, unde a activat în ultimii ani, Maxim s-a prezentat la antrenamentele pandurilor şi speră să-l convingă pe Petre Grigoraş că merită să rămână. „Sunt foarte bucuros că am ajuns la această echipă. E un pas important pentru mine în carieră. Le mulţumesc colegilor că m-au primit foarte bine. În aceste două zile m-am simţit foarte bine alături de ei şi m-au ajutat să mă integrez repede şi sper să rămân şi să facem o treabă cât mai bună. Nu am semnat, dar sper să o fac în aceste zile. Vin liber de contract, cei de la Espanyol m-au lăsat liber. Sper ca în aceste zile să se rezolve toate lucrurile şi să pot debuta“, a spus Max.  
Fotbalistul explică şi de ce a ales Pandurii, unde îi reîntâlneşte pe foştii săi colegi de la Ardealul Cluj, Chiricheş şi Vlad. „Pandurii e echipă care se bazează pe tineri, are un antrenor care dă încredere tinerilor, este un club la care este linişte şi se vrea performanţă. Am doi foşti colegi aici, Alex Vald şi Chiricheş, cu care am jucat patru ani la Cluj. M-au ajutat foarte mult. Alături de ei sper să ne îndeplinim obiectivele. Văzând jucătorii de aici, Pandurii are o echipă foarte bună şi cred că vom termina sus în campionat“, a mai declarat Maxim.
Petre Grigoraş nu s-a lămurit în privinţa potenţialului fotbalistului Alexandru Maxim, însă pare hotărât să-i dea credit. „O să vedem şi posibilităţile lui. Nu ne putem face o impresie completă asupra valorii lui pentru că el vine după o pauză lungă. A terminat campionatul pe 22 iunie şi de atunci a făcut doar alergări. Sunt convins că CV-ul lui şi informaţiile pe care le avem despre el nu sunt false. E foarte posibil să-l transferăm. Nu a ajuns întâmplător la Espanyol. A avut şi ceva probleme medicale în ultima perioadă, de-asta nici nu a jucat. Acum e liber, doreşte să joace în prima ligă, o să-l vedem şi vom lua o decizie“, a spus Grigoraş.

De astăzi se dau abonamente

Clubul Pandurii Târgu Jiu pune, de astăzi, de la ora 14.00, în vânzare abonamente pentru sezonul 2011-2012. Tichetele se pot procura de la sala de conferinţe a clubului din incinta stadionului Municipal, iar preţurile sunt aceleaşi ca în urmă cu doi ani, cu excepţia tribunelor VIP: 50 de lei la peluze, 150 de lei la tribuna II, 200 de lei la tribuna zero, 500 de lei la tribuna VIP B şi 1.000 de lei la tribuna VIP A. Doritorii trebuie să prezinte datele din buletin, nume, prenume şi CNP-ul.

S-a întors Hidişan

Florin Hidişan a revenit la Pandurii după ce a fost refuzat de toate echipele care l-au testat, însă are interzis în preajma echipei. Probabil, Hidişan va ajunge la Pandurii II în Liga a III-a. „Hidişan nu are ce căuta în preajma echipei. Nici pe teren, nici la vestiare, nici la masă“, a spus Grigoraş. Hidişan a fost testat în această vară de Khazar Lankaran, însă finanţatorii nu au fost de acord cu transferul când au constatat că mijlocaşul a jucat doar câteva minute anul trecut în Liga I.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS