11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăman nu a vrut la Dinamo

Găman nu a vrut la Dinamo

Într-o înregistrare audio, de 98 de minute, postată ieri pe câteva site-uri, s-a putut desluşi dialogul purtat de Victor Piţurcă cu reprezentanţi ai suporterilor Universităţii, întâlnire care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Bucureşti.
„Găman şi Bărboianu s-au dus la Dinamo pentru Giovani (Becali – n.r.), fiindcă Giovani este managerul lor. Iar eu, Victor Piţurcă, nu puteam să le spun să nu se ducă la Dinamo. E şi viitorul lor, până la urmă. Nu se duceau ei la Sportul sau la Urziceni. Oricum, Găman nu voia să plece la Dinamo, dar nu a avut de ales. Mititelu s-a bucurat că au băgat ăştia memorii. Dacă îi câştigă la TAS, îi vinde lui Dinamo. Oricum, el putea să îl păcălească numai pe Gigi să îl ia pe Mihai Costea cu 1.400.000 de euro. Costea mai mult de 200.000 nu costă, să ştiţi. Florin… e altceva. Florin e fotbalist, nu joacă trei etape. Florin mai e de dat. Mititelu are să dea numai la Fisc vreo cinci milioane de euro şi la firma de echipament de la Târgu Mureş vreo patru milioane! DJTS poate să-l evacueze deja din cantonament, contractul e expirat. Nu văd cum să ducă Mititelu sezonul ăsta de B până la capăt, n-are cum să mai iasă din situaţia asta, în două-trei luni moare! Eu în trei luni o să-i scot tot la vânzare, în contul datoriei de şapte milioane (euro – n.r.). Tot ce are! O să facem o evaluare a palmaresului să vedem cât o să coste, 700, 800, şi-l iau eu şi-l dau gratis oamenilor. Eu n-am treabă! Bă băieţi, când se face noua echipă, îi luăm tot! Mititelu e terminat 99 la sută. Dacă se face o nouă echipă, mai rău moare! Mititelu n-a dat niciodată vreun punct Stelei! Nici gând! O fi el duşmanul meu, dar chiar n-a aranjat niciodată vreun meci, sută la sută vă spun! Cu Galaţiul am vrut eu să vorbesc cu Dorinel şi cu Marius. Le-am dat telefon, i-am întrebat unde stau… Dar n-au vrut, aveau prime promise din altă parte (Piţurcă s-a referit la meciul Craiova – Oţelul 3-0 din finalul campionatului trecut, când oltenii aveau nevoie de victorie ca să rămână în Liga I – n.r.)“.

Piţi: Este mâna lui Mititelu!

Piţurcă a declarat pentru gsp.ro că-şi asumă declaraţiile din înregistrarea audio. „N-am avut timp să ascult, dar mi-a zis cineva despre ce e vorba. Da, dom’ne, am avut acea discuţie cu suporterii, care e problema?! Ce, am dezbătut secrete de stat? E urât că o discuţie privată a apărut în presă, o să-mi contactez avocatul să vedem cum de s-a ajuns aici. Se va face acum tam-tam pe treaba asta timp de două-trei zile. Nu poate fi vorba decât de mâna lui Mititelu, probabil că şi-a intercalat un om la discuţia respectivă şi l-a pus să ne înregistreze. Vrea să deturneze atenţia publicului de la adevăratele probleme şi anume situaţia Universităţii“.
Referitor la pasajul din înregistrarea audio în care afirmă că i-a contactat pe oficialii Oţelului înaintea meciului cu Universitatea din ultima etapă a sezonului trecut, Piţurcă a precizat: „Am vrut să mă văd cu Dorinel (Munteanu – n.r.), de aceea l-am sunat. I-am spus că eu merg la Craiova şi l-am întrebat unde stă, dacă ne putem întâlni. Ce, dacă l-am sunat înseamnă automat că mă gândeam să aranjez eu meciul?! Voiam să ştiu cât de serios vor juca. Chiar se poate auzi când afirm că n-a fost nimic necurat, gălăţenii au jucat nu sută la sută, ci mie-n mie serios!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

11 COMENTARII