9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarilor nu le-a ieşit jocul la Iaşi

Găzarilor nu le-a ieşit jocul la Iaşi

Victoria cu Mureşul Deva şi egalul cu Petrolul Ploieşti îi determina pe craiovenii de la Gaz Metan CFR să creadă într-un rezultat bun şi în deplasarea de la Iaşi, însă Poli s-a dovedit o echipă mai tenace şi a reuşit să se impună la limită, scor 1-0. Golul care a făcut diferenţa a fost „semnat“ de fundaşul central Muth, în minutul 38.
La finele partidei, antrenorul „găzarilor“, Jerry Gane, s-a declarat nemulţumit de evoluţia jucătorilor săi pe faza ofensivă. „Deşi am pregătit cu atenţie acest meci, nerevenind la Severin, acolo unde ne desfăşurăm activitatea, după meciul de la Ploieşti, de vineri, nu am reuşit să repetăm evoluţia bună din partida cu Petrolul, când am remizat pe merit. De aceea, gazdele au câştigat pe merit un joc în care noi n-am intrat. Nu a fost un meci foarte bun, ne-am creat puţine şanse de gol. E foarte greu să câştigi sau să pleci cu un punct de afară dacă nu îţi creezi ocazii, şi, firesc, dacă nu înscrii. Iaşiul a creat mai mult, a marcat şi a meritat victoria. La sfârşitul sezonului în curs va fi o şedinţă în care se va decide care va fi obiectivul nostru pentru sezonul viitor“, a spus Jerry Gane.
În urma acestui rezultat, Gaz Metan CFR Craiova a coborât pe locul 9 în clasament, iar în jocul viitor, programat duminică, de la ora 11.00, va întâlni pe stadionul „Municipal“ din Turnu Severin pe Arieşul Turda.
• Alexandru Vîrtosu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU