9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRomânia a remizat cu Cehia la CE Under-17

România a remizat cu Cehia la CE Under-17

Echipa naţională Under-17 a României a remizat, pe stadionul „Milos Obilic“, din Belgrad, cu reprezentativa similară a Cehiei, scor 1-1 (0-0), în primul meci al Grupei B de la Campionatul European din Serbia. „Tricolorii“ au deschis scorul prin Himcinschi, în minutul 52, cehii reuşind egalarea prin Salasovic, în minutul 78. Selecţionerul Adrian Văsâi a folosit următoarea formulă de echipă: Brănescu – Mişu (‘69, Birău), Mitache, Ţîru, Puţanu – Schuller, Vaştag, Bumba, Petrescu (‘51, Păiuş) – Roşu, Himcinschi (‘71, Buia). „Băieţii au depus un efort mare, mi-a plăcut angajamentul lor. Dar poate că tensiunea şi tracul primului joc i-au afectat. Păcat că n-am reuşit să ţinem de rezultat, meritam victoria. Trebuie să uităm acest meci, şanse de calificare pentru Mexic încă există“, a spus Adrian Văsâi, pentru GSP.
În celălalt meci al grupei, selecţionata Olandei a trecut, cu scorul de 2-0 (0-0), de formaţia Germaniei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Rekik ‘50 şi Ebecilio ‘76.
Mâine, de la ora 18.00, în etapa a doua din Grupa B se vor disputa meciurile Germania – Cehia şi Olanda – România. În Grupa A, Serbia a pierdut în faţa Danemarcei cu 2-3, iar Franţa şi Anglia au remizat, scor 2-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS