9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPrecup a salvat-o pe Alro Slatina

Precup a salvat-o pe Alro Slatina

Unirea Alba Iulia – Alro Slatina 1-2
Stadion
„Cetate“, spectatori: 1.500.
Au marcat: Boboc ‘9 / Precup ‘36, ‘90+1(p).
Unirea: Pascal – Bălu (‘85, Oară), Potopea, G. Ivan, Giurgiu (‘65, Negură) – Spătaru, Pleniceanu, Stan (‘46, Oprea), Boboc – Stanciu, A. Câmpeanu. Antrenor: Gabi Stan.
Alro: Tătaru – Pasăre, Vişa, Vodiţă, Ghindeanu – Sg. Popescu, Murgan (‘53, Dumitra), Precup, Ed. Stoica (‘75, Dulcea) – Anghelina (‘63, Badea), Ene. Antrenor: Corneliu Papură.
Cartonaşe galbene: Oprea, Potopea / Ghindeanu.
Au arbitrat: M. Drăgănescu – O. Şovre, D. Vlad.

Aşa cum a anticipat antrenorul Corneliu Papură, Alro Slatina a avut un meci greu cu Unirea Alba Iulia, echipă devenită „lanterna roşie“ după retragerea bănăţenilor de la FC Silvania. Partida a început cum nu se putea mai prost, gazdele deschizând rapid scorul, prin Boboc, care, rămas singur cu Tătaru, a plasat mingea pe lângă acesta. Egalarea a venit abia în minutul 36, când Precup a reluat cu capul imparabil, de la 11 metri, o centrare de pe dreapta a lui Sergiu Popescu, stabilind rezultatul pauzei.
La reluare, jocul a fost la fel de animat, cele două combatante irosind, rând pe rând, şanse bune de a marca. Când totul părea bătut în „cuie“, Sergiu Popescu a pătruns în careu şi a fost faultat de Oară, Marius Drăgănescu indicând lovitură de pedeapsă (‘90). Precup a executat perfect, Alro contabilizând nesperat cele trei puncte.

„E vorba de şansă“

La finalul jocului, antrenorul formaţiei Alro Slatina, Corneliu Papură, a afirmat că echipa sa a meritat să câştige, chiar dacă a marcat golul doi în prelungiri. „Important e că am început cu dreptul returul de campionat. Sunt trei puncte luate in extremis. În momentul în care înscriem sau pierdem în minutul 90, cred că e vorba de şansă. Şansa ne-a surâs de data aceasta. La ocaziile pe care ni le-am creat meritam să câştigăm. Am întâlnit o echipă foarte bine aşezată în teren. Ne-a aşteptat mult acolo şi a încercat să ne surprindă pe contre“, a spus Papură, conform liga2.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII