9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu plăteşte

Mititelu plăteşte

Finanţatorul Ştiinţei şi directorul sportiv, Laurenţiu Reghecampf, au afirmat că datoria către fostul jucător Şoavă va fi achitată la timp, astfel că derbiul Universitatea – Steaua va fi programat.

Marţi seară, finanţatorul Universităţii, Adrian Mititelu, a afirmat la gsp.ro că derbiul Universitatea – Steaua va fi programat, deoarece clubul din Bănie o să achite datoria de 90.000 de euro către fostul jucător Florin Şoavă, în prezent la Arsenal Kiev. Patronul oltenilor a adăugat că şi celelalte datorii, către FC Caracal, vor fi achitate.
Şi directorul sportiv al Craiovei, Reghecampf, a declarat, printre altele, că datoria către Şoavă va fi plătită la timp. „Vor mai urma câteva transferuri, dacă Napoli va mai cere jucători. Vom plăti datoria către Şoavă şi vom face transferurile. Mă bucur că am adus doi jucători de valoare (Gomes şi Zoro, n.r.), atmosfera este din ce în ce mai bună“, a spus „Reghe“ la sport.ro.

William şi Ragued
nu mai vin

Oficialul oltean a recunoscut că gruparea alb-albastră a fost interesată de serviciile internaţionalului tunisian Hocine Ragued, mijlocaş de 27 de ani, fost în lotul celor de la Paris Saint German şi ultima oară, în 2010, la Slavia Praga. „A fost la un moment dat în vizorul nostru, dar nu ne mai interesează“, a spus Reghecampf. Pe Wikipedia a apărut însă informaţia că internaţionalul tunisian Hocine Ragued a semnat cu gruparea din prima ligă a Turciei, Karabükspor. Site-ul Ajansspor.com din Ţara Semilunei a confirmat faptul că Ragued a semnat un contract pe un an şi jumătate cu Karabükspor.
Şi alt transfer al Craiovei a căzut. Clubul din Bănie şi portughezii de la Vitoria Guimaraes se puseseră de acord în privinţa transferului atacantului William sub formă de împrumut, iar jucătorul urma să ajungă în Antalya. Conform prosport.ro, William nici nu a vrut să audă de un eventual transfer în România! În perioada în care William ar fi fost împrumutat la Craiova, clubul ar fi trebuit să îi plătească salariul.

Dina, în cantonament
cu Universitatea II

Satelitul oltenilor, Universitatea II, este de luni într-un stagiu de pregătire centralizat în cantonamentul din Lunca Jiului, stagiu care se va încheia la sfârşitul acestei săptămâni. Sub coordonarea noului antrenor principal, Gheorghiţă Geolgău, secondat de Dragoş Stăvaru şi Cătălin Rizan (cu portarii), jucătorii satelitului au în program două şedinţe de pregătire pe zi. Din lotul cantonat în Lunca Jiului face parte şi „retrogradatul“ Dina, plus câţiva juniori. Situaţia atacantului Mihai Dina este confuză: a efectuat cu Universitatea o parte din pregătirile de la Govora cu Napoli, apoi a fost direcţionat spre echipa lui Rednic, Lankaran, dar posibila sa înregimentare la echipa azeră nu a mai avut loc, deoarece oficialii clubului Lankaran n-au mai agreat încă un transfer din România. Revenit în Bănie, Dina şi-a făcut bagajele pentru a pleca totuşi cu Ştiinţa în al doilea stagiu de pregătire al oltenilor, cel din Antalya, dar în ultima clipă a fost lăsat acasă şi trimis la echipa a doua, decizia fiind luată de antrenorul Napoli. După toate probabilităţile, Dina va fi împrumutat până la vară, dar oficialii clubului craiovean n-au precizat la ce echipă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

17 COMENTARII