11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu s-a accidentat

Mutu s-a accidentat

Atacantul Adrian Mutu s-a accidentat în timpul partidei cu Cesena, câştigată de echipa sa, cu 1-0, în etapa a 12-a a campionatului Italiei. Românul a fost titular şi a jucat până în minutul 38, când a rămas întins pe gazon. După ce a primit îngrijiri medicale, el a părăsit terenul în minutul 41, când în locul său a fost introdus Ljajic. Conform presei italiene, „Briliantul“ a suferit o leziune musculară la aductori.
„Românul a fost marcat dur de apărătorii adverşi şi nu a reuşit decât câteva acţiuni timide în atac. Nu s-a înţeles cu Cerci la o fază la care Fiorentina putea să înscrie şi a fost constrâns să abandoneze terenul după o ciocnire cu Benalouane“, a scris Datasport, care i-a acordat lui Mutu nota 5,5. Unicul gol al meciului a fost marcat de Gilardino, în minutul 59.
Accidentarea lui Mutu s-a petrecut la scurt timp după ce selecţionerul Răzvan Lucescu îi deschisese din nou acestuia porţile la naţionala României. „Adrian va reveni la naţională, dar nu acum. A reintrat pe gazon după o pauză de nouă luni şi e normal să nu fie în formă. Important este să se concentreze la Fiorentina. Cu siguranţă, Mutu este unul dintre cei mai talentaţi jucători români“, a spus Lucescu la sport.ro, fiind citat şi de presa italiană.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU