11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNaţionala Germaniei, din ce în ce mai tânără

Naţionala Germaniei, din ce în ce mai tânără

Media de vârstă a naţionalei de fotbal a Germaniei la Cupa Mondială din acest an, 24,9 ani, va scădea şi mai mult. Pentru meciul amical cu Suedia, programat pe 17 noiembrie, selecţionerul Joachim Low a decis să integreze în lot cinci jucători de 22 de ani, toţi aparţinând echipelor Borussia Dortmund şi Mainz, ocupantele primelor două poziţii ale clasamentului Bundesligii. „André Schürrle şi Lewis Holtby, de la Mainz, şi fotbaliştii lui Dortmund, Mario Götze, Mats Hummels şi Kevin Grosskreutz, vor fi pe listă“, a explicat selecţionerul în ediţia de ieri a cotidianului Bild.
Schürrle şi Holtby au 20 de ani, în timp ce Götze, autor a două goluri pentru Borussia, are numai 18. Atât Grosskreutz, un atacant de 22 de ani, cât şi Hummels, un fundaş de 21 de ani, au mai fost selecţionaţi în trecut la naţionala Germaniei.
De pe lista cu jucătorii chemaţi la lot, care va fi anunţată luni, vor lipsi atacantul Miroslav Klose, accidentat, şi ex-căpitanul Michael Ballack, care va reveni la naţională abia anul viitor, din cauza unei accidentări mai grave.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS